Răsturnare de situație în casa Puterea dragostei! Una dintre concurente vrea să părăsească emisiunea! Aflați ce se va întâmpla joi, de la ora 11:00 și 17:00, la Kanal D!

,

După o ceartă teribilă în casa Puterea dragostei, una dintre concurente decide să părăsească emisiunea definitiv.


In articol:

După câteva zile extrem de tensionate în casa Puterea dragostei, în ediția de miercuri, băieții au avut parte de o surpriză uriașă odată cu apariția unei noi concurente pe cât de frumoasă, pe atât de controversată. Focoasă brunetă este nimeni altă decât Naba, care cum a pășit în casă iubirii l-a luat în colimator pe Mădălin, pe care l-a și invitat la primul dans, spre mare uimire a tuturor celorlalți.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Telespectatorii fideli care urmăresc emisiunea Puterea dragostei pot viziona noile ediții și Live Video Online pe kanald.ro, accesând pagină oficială de LIVE STREAM.

Citeste si: ”Puterea Dragostei” se mută într-o nouă casă, în Bucuresti! Se dă startul castingului pentru noul sezon „Puterea Dragostei”

Puterea dragostei la Kanal D

Iacob trece la amenintari grave

[Sursa foto: Captură KANAL D]

În ediția de joi a emisiunii Puterea dragostei, lucrurile se vor precipită din nou atât în casă fetelor, cât și în casă băieților. Seria certurilor va fi deschisă de o dispută aprigă între Simona, Iacob și Radu. La un moment dat Iacob va trece la amenințări grave, afirmând că știe multe chestiuni despre mulți dintre colegii săi pe care le poate divulgă oricând.

simona de la puterea dragostei

Simona pleaca din platou 

[Sursa foto: Captură KANAL D]

În cele din urmă, Simona va pleca din platou, deranjată de cele spuse de băieți la adresa să și va spune răspicat că vrea să plece acasă.


Certurile vor continuă și în casă băieților, acolo unde Mădălin va sări să-l bată pe Radu, într-un exces de furie necotrolata, spre marea uluire a colegilor lor care vor încerca să intervină pentru a-i desparte.

Puterea dragostei la Kanal D

Madalin si Radu, la un pas de altercatie

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Pe de altă parte, Roxanei i se va face rău la un moment dat și va ieși din platou ajutată de colegele sale, care o vor duce în culise să se recupereze.

Citeste si: Surpriză uriașă pentru băieții din casa Puterea dragostei! O nouă concurentă își va face apariția în emisiune! Aflați ce reacții se vor isca miercuri, 24 noiembrie, de la 11:00 și 17:00, la Kanal D!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Ella Tina a ajuns, din nou, în cabinetul medicului estetician! La ce intervenție a apelat fosta iubită a lui Jador

Dosarul `Baza Cutezătorii`, la FINAL - ICCJ va stabili dacă elimină `CONSECINȚELE DEOSEBIT DE GRAVE` din fapta de ABUZ a ex-secretarului de stat Costoiu

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Surpriză uriașă pentru băieții din casa Puterea dragostei! O nouă concurentă își va face apariția în emisiune! Aflați ce reacții se vor isca miercuri, 24 noiembrie, de la 11:00...

Mădălin dă cărțile pe față! Ce s-a întâmplat între el și Adelina în afara casei Puterea dragostei! Aflați totul marți, într-o ediție incendiară de la 11:00 și 17:00, la Kanal D!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies