Ella Tina a ajuns, din nou, în cabinetul medicului estetician! La ce intervenție a apelat fosta iubită a lui Jador

Author: Diana Tilă
Actualizat: 24 aug 2022, 05:55

Ella Tina a ajuns, din nou, în cabinetul medicului estetician! 

Sursa: Instagram Ella Tina

Ella, fosta iubită a lui Jador, a luat o decizie radicală. Bruneta a ajuns pe mâinile medicilor.

Ella Tina, fosta iubită a lui Jador, a decis că este momentul pentru

o nouă schimbare. Astfel, bruneta nu a stat prea mult pe gânduri și a pășit în cabinetul medicului estetician. Iată la ce intervenție a recurs! 

Citeste si: Dovada ca Jador nu si-a petrecut singur noaptea la hotel in Dubai. Cine este focoasa bruneta pentru care ar fi scos mii de euro din buzunar. Reactia Georgianei dupa escapada cantaretului

Ella Tina a ajuns, din nou, în cabinetul medicului estetician! 

Fosta iubită a lui Jador este foarte activă în mediul online, unde îi ține la curent pe urmăritorii săi cu ce se întâmplă în viața sa și le-a spus ce intervenția a decis să facă.

Toată lumea știe că Ella Tina este adepta intervențiilor estetice. Fosta iubită a lui Jador a decis să-și facă o nouă schimbare și a pășit în cabinetul medicului estetician, asta după ce luni în urmă cu câteva

luni a apelat la implant mamar.

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei, in hohote de plans: "A fost depistata cu 5 kilograme de puroi la san. Medicii nu ii dadeau nicio sansa"

Acum, bruneta a luat hotărârea de a schimba silicoanele. Fosta iubită a lui Jador a stat de orbă cu medicul estetician, și împreună au ajuns la o concluzie, cei doi au ales silicoane

cu gaz.

Citește și: Ce a aflat Viorel Lis despre Oana? Nu a bănuit nici măcar o secundă că se întâmpla asta

''Vreau să schimb ceva pe aici și m-am gândit la acest implant cu gaz. Am decis să fac o schimbare, că tot a venit vorba că îmi fac eu anumite intervenții la față, nu sunt intervenții chirurgicale, ci anumite tratamente'', a declarat Ella Tina pe pagina sa persoanală de socializare.

Până în prezent, Ella Tina a optat doar la implant mamar și câteva proceduri non-invazive la nivelul feței, însă brunetă nu se oprește aici și din nou va fi pe masa medicilor esteticieni.

Ella Tina, decizie radicală

În urmă cu câteva săpămâni, Ella a anunțat că se va retrage din media de tot și că își va îndrepta atenția doar către familia sa și Dumezeu.

Catalin Botezatu aniversat la ''Teo Show''! Surprize inedite pentru celebrul designer

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei, devastata: "Au murit ambii in 24 de ore! Atunci mi-a picat lingura din mana si am lesinat"

„De câteva luni am o neliniște și simt să fac o schimbare în viața mea! În tot acest timp mă tot confrunt cu niște situații și realizez că dacă ai apărut pe tv sau în media vei fi condamnat pe viață la critică și întotdeauna lumea îți va pune o etichetă greșită. Deși în spatele ecranului sau a unei imagini realitatea poate fi alta! Se poate ca în spatele acestui tv să fie un om cald, respectuos, care poate nu îi place faptul că a ajuns pe tv și se luptă cu asta și imaginea pusă de către media!

Nu vreau să fiu foarte lungă, doar vreau să vă anunț că în curând voi dispărea din media datorită faptului că îmi doresc să mă apropii de Dumnezeu și să mă dedic lui și familiei. Mai am câteva evenimente și câteva contracte pe care trebuie să le onorez, iar mai apoi mă voi retrage din tot!”,  a declarat Ella, acum ceva timp

 


Cristina a izbucnit în lacrimi! Vorbele lui Radu au lovit-o crunt și regretă enorm că au ajuns în acest punct culminant al relației lor! „Nici nu mă așteptam să aud asta din partea lui! El îmi spune acum că ne-am răcit amândoi!”