Ella de la Puterea dragostei, curtata de unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Jador! "Am avut cumva de ales intre cei doi"

Autor: Daniela Iliuta

Fosta concurenta de la Puterea dragostei, Ella a facut marturisiri inedite din culisele vietii sale.

Invitata in cadrul emisiunii "In Oglinda", moderata de Mihai Ghita, pe canalul de YouTube, theXclusive, Ella, fosta concurenta de la Puterea dragostei, a facut dezvaluiri incredibile din culisele vietii sale atat perioada in care aceasta a avut o relatie de iubire cu Jador, dar si dupa ce a pus punct definitiv povestii lor.
Frumoasa bruneta a vorbit atat despre greutatile intampinate in familia sa de-a lungul timpului, cat si despre povestea ei de iubire cu Jador.

Ella de la Puterea dragostei, curtata de unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Jador!

Ella de la Puterea dragostei a marturisit ca este constienta de faptul ca relatia sa cu Jador, care s-a infiripat in casa Puterea dragostei, i-a adus celebritate dar si multe dezamagiri si deziluzii, care la un moment dat au determinat-o sa puna capat definitiv povestii lor de dragoste.

Aceasta a marturisit ca ajunsese sa fie o relatie toxica, iar in momentul in care lucrurile n-au mai functionat ea a decis sa puna punct si sa mearga amandoi pe drumuri separate.

Fosta concurenta de la Puterea dragostei a amintit si de dificultatile traite in familia sa de-a lungul timpului. Inca din copilarie aceasta a spus ca suporta cu greu bataile aprige ale tatalui ei si de multe ori se refugia in casele unchilor sai, pe care de altfel i-a pierdut cu ceva vreme in urma, chiar in perioada in care aceasta inca se

afla in cadrul show-ului matrimonial Puterea dragostei.

"Când tata poate mă certa, unchiul mă alina, când tata mă lovea, el mă alina. Și unchiul și mătuța mi-au fost alături, mă adopesteau pentru că eu mă adăposteam câte două trei zile pentru că erau dureroase bătăile. Dar asta nu înseamnă că nu l-am iubit pe tata sau că nu îl iubesc sau nu va fi tatăl meu până va închide ochii",

a declarat Ella.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ella a povestit ca la aflarea vestii despre moartea celor doi unchi ai sai a fost de-a dreptul devastata de durere, a lesinat din cauza socului suferit.

In prezent, aceasta traieste cu grija mamei sale, care sufera de o boala incurabila si extrem de grea si se roaga divinatatii sa ii aline suferinta.

In ceea ce priveste experienta de viata traita alaturi de Jador, Ella a marturisit ca l-a iubit destul de mult. Aceasta a spus ca a cucerit-o initial felul lui direct de a fi, naivitatea dar si carisma sa si i-a picat cu tronc la acea vreme, pe cand s-au aflat in acelasi timp in casa Puterea dragostei.

Tanara a mai dezvaluit si faptul ca pe atunci a fost curtata si cautata intens atat de Jador, cat si bunul lui prieten Bogdan Mocanu. Insa ea a decis atunci sa-l aleaga pe Jador deoarece el a fost cel care ii atrasese atentia cel mai mult si asa a inceput scurta lor poveste de iubire.

"Nevand iubire în trecut, m-am obisnuit să daruiesc iubire, chiar daca eu poate nu am primit. A fost toxica relația pentru ca este extrem de gelos, își face filme extrem de mari, ascultă foarte mult de oameni. La momentul respectiv conta pentru el faima si doar atat. In unele situatii m-a folosit, consider ca da. La Puterea dragostei, voiam să dovedesc alor mei și nu numai ca orice negativ va ieși la suprafata. Ma cautau și Jador si Bogda Mocanu la inceput, am avut cumva de ales intre cei doi", a mai spus Ella, in cadrul emisiunii "In Oglinda"