Bogdan Mocanu, în lacrimi la volanul mașinii! Ce s-a întâmplat cu cel mai bun prieten al lui Jador

Author: Alice Popescu
Actualizat: 19 nov 2021, 11:21

Bogdan Mocanu s-a filmat in lacrimi la volanul masinii

Sursa: Instagram

Bogdan Mocanu s-a filmat cu lacrimi in ochi in timp ce se afla la volanul masinii sale.

Bogdan Mocanu, celebru după apariția din sezonul doi Puterea Dragostei și unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Jador, trece printr-o perioada foarte buna din punct de vedere profesional, însă pe plan personal, fostul concurent din show-ul matrimonial nu traversează o perioada prea buna deoarece s-a despărțit de iubita misterioasa.

Cu toate acestea, Bogdan Mocanu spune că desi separarea este fizica și ambii vor să se concentreze mai mult pe cariere, la mijloc mai sunt sentimente și nu se pune problema unei alte relații.

Bogdan Mocanu, fost concurent Puterea dragostei, noroc in cariera, ghinion in amor

Chestiile sunt proaspete acum. Am decis amândoi să ne focusăm pe carieră.

Nu pot spune că este definitiv. Suntem separați de ceva timp, însă e clar că sunt sentimente la mijloc. Așa credem noi că e mai bine acum, însă ea este una dintre cele mai deștepte și frumoase femei pe care eu le-am întâlnit”
, a declarat Bogdan Mocanu.

Sunt un bărbat ocupat, în general. N-am mai fost disponibil emoțional de nu mai știu când… Mi-a violat fata asta și mintea, și inima, și nu îmi văd eu leacul prea curând.

Se face un an în curând, în care pot să zic că nu am gândit limpede. Adică s-au luat deciziile mai mult aici (n.r. arată spre inimă). Dar nu regret nimic. Nu e un compromis, e constructiv, pentru noi. Dacă nu faci cu inima, nu faci nimic. Chiar dacă este o perioadă cu încercări pe toate planurile, atâta timp cât eu în inima mea simt, și chiar simt că iubesc, merită.” 

Exclusiv! Bogdan Mocanu umblă cu un accesoriu care costă cât jumătate din terasa noului său apartament

Bogdan Mocanu da lovitura alaturi de Jador

Daca pe plan personal, lucrurile sunt incerte pentru Bogdan Mocanu, pe plan profesional, cântărețului îi merge foarte bine deoarece acum câteva ore a lansat o piesa cu Jador despre care spune că vă face ravagii pe Youtube. Aflat la volanul mașinii sale, Bogdan Mocanu a mai declarat faptul că de câteva zile nu îi da pace o conjunctivita și îi lăcrimează într-una ochii. Desi și-a luat picături pe care le-a uitat la farmacie, spune Bogdan, are de ce să plângă totuși, pentru că așteaptă cu înfrigurare să vadă reacțiile la piesa scoasa împreună cu jador.

 


Cookies