”Puterea Dragostei” se mută într-o nouă casă, în Bucuresti! Se dă startul castingului pentru noul sezon „Puterea Dragostei”

,
”Puterea Dragostei” se mută într-o nouă casă, în Bucuresti!

”Puterea Dragostei” se mută într-o nouă casă, în Bucuresti!

”Puterea Dragostei” se mută într-o nouă casă, în București! Iubirea ajunge la un nou nivel, odată cu al cincilea sezon al show-ului, ce se anunță cu totul spectaculos și plin de surprize frumoase!

Toți cei care au împlinit vârsta de 18 ani și care își doresc cu adevărat să își găsească jumătatea se pot înscrie la casting. Cei care doresc să participe la show-ul ce le poate schimba viața sunt invitați să acceseze  casting.kanald.ro  și să răspundă cu sinceritate la întrebările afișate. Casa Dragostei din București îi așteaptă într-un sezon nou, cu un ambient perfect, în care își pot descoperi jumătatea.

Stă doar în puterea concurenților să își găsească iubirea adevarată!

Se dă startul castingului pentru noul sezon „Puterea Dragostei”

Casa „Puterea Dragostei” se mută în România și un nou sezon al show-ului, în care doar iubirea va conta, se pregătește la Kanal D!  Cel de-al cincilea sezon „Puterea Dragostei” le va aduce de această dată telelespectatorilor o experiență unică, total diferită de ce au văzut până acum, pentru că în casa cea nouă, din București, doar iubirea îi va ghida pe concurenți.

Provocările prin care vor trece aceștia vor fi uriașe, emoțiile intense, specifice dragostei nu vor lipsi, dar atmosfera prietenoasă îi va ajuta pe concurenți să întâmpine toate aceste trăiri cu empatie și maturitate.

”Puterea Dragostei” se mută într-o nouă casă, în Bucuresti!

”Puterea Dragostei” se mută într-o nouă casă, în Bucuresti!

Citeste si: Mădălin dă cărțile pe față! Ce s-a întâmplat între el și Adelina în afara casei Puterea dragostei! Aflați totul marți, într-o ediție incendiară de la 11:00 și 17:00, la Kanal D!

Citeste si: Surpriză uriașă pentru băieții din casa Puterea dragostei! O nouă concurentă își va face apariția în emisiune! Aflați ce reacții se vor isca miercuri, 24 noiembrie, de la 11:00 și 17:00, la Kanal D!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Surpriză uriașă pentru băieții din casa Puterea dragostei! O nouă concurentă își va face apariția în emisiune! Aflați ce reacții se vor isca miercuri, 24 noiembrie, de la 11:00...

Magazinele din Germania, lovite în plin înainte de sărbători: Noile restricții le lasă fără clienți

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Andreea Pirui, adevărul despre substanțele interzise consumate la volan: "O să-i dau în judecată!"

Mădălin dă cărțile pe față! Ce s-a întâmplat între el și Adelina în afara casei Puterea dragostei! Aflați totul marți, într-o ediție incendiară de la 11:00 și 17:00, la Kanal D!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies