Andreea Pirui, adevărul despre substanțele interzise consumate la volan: "O să-i dau în judecată!"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 23 aug 2022, 00:00

Andreea Pirui, dovada ca nu a consumat substante interzise

Sursa: Facebook

Fosta concurenta de la Puterea dragostei a fost oprita de politie in trafic unde s-a supus testului antidrog.

Andreea Pirui a fost depistata pozitiv la testul antidrog efectuat de polițiști în trafic, iar fosta concurenta de la Puterea Dragostei fiind, astfel, acuzata că a condus sub influenta substanțelor interzise.

Citeste si: Tensiuni mari în casa Puterea dragostei. Urmărește o ediție incendiară duminică, 21 noiembrie, de la ora 16:00 și de la 19:00, la Kanal D

Andreea Pirui, dosar penal pentru ca ar fi consumat substante interzise la volan

Însă, Andreea a adus în premiera dovezi că nu a consumat astfel de substanțe și că totul a fost o eroare. Mai mult, fosta concurenta de la Puterea Dragostei este decisa să îi dea în judecata pe oamenii legii care au oprit-o în trafic.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

"Să îmi iei permisul pe ceva ce nu am făcut e strigător la cer! Au marjă de eroare 40% și să stai 2 luni fără permis pentru prostia lor, nu există așa ceva.

"Nepoțica mea s-a speriat foarte tare. A început să plângă, să tremure. Nu îi iert pentru așa ceva, o să îi dau în judecată.", a continuat fosta concurentă Puterea Dragostei. "Mi s-a făcut dosar penal, amendă și când am auzit am rămas șocată.

Citeste si: Mădălin dă cărțile pe față! Ce s-a întâmplat între el și Adelina în afara casei Puterea dragostei! Aflați totul marți, într-o ediție incendiară de la 11:00 și 17:00, la Kanal D!

Andreea Pirui, dovada ca nu a consumat substante interzise

Am încercat să le spun să repet testul, însă m-au trimis la analizele de sânge. Am fost la spital și după o lună și jumătate mi-a venit rezultatul, bineînțeles, negativ.(...) Am suferit foaarte mult, s-a aflat foarte repede. Am primit mesaje în care mă făceau bețivă, drogată. Am plâns, nu înțelegeam ce mi se întâmplă", a adăugat Andreea Pirui.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!