Andreea Pirui, adevărul despre substanțele interzise consumate la volan: "O să-i dau în judecată!"

,
Andreea Pirui, acuzata ca a fost prinsa sub influenta substantelor interzise

Andreea Pirui, dovada ca nu a consumat substante interzise

[Sursa foto: Facebook]

Fosta concurenta de la Puterea dragostei a fost oprita de politie in trafic unde s-a supus testului antidrog.


In articol:

Andreea Pirui a fost depistata pozitiv la testul antidrog efectuat de polițiști în trafic, iar fosta concurenta de la Puterea Dragostei fiind, astfel, acuzata că a condus sub influenta substanțelor interzise.

Citeste si: Tensiuni mari în casa Puterea dragostei. Urmărește o ediție incendiară duminică, 21 noiembrie, de la ora 16:00 și de la 19:00, la Kanal D

Andreea Pirui, dosar penal pentru ca ar fi consumat substante interzise la volan

Însă, Andreea a adus în premiera dovezi că nu a consumat astfel de substanțe și că totul a fost o eroare. Mai mult, fosta concurenta de la Puterea Dragostei este decisa să îi dea în judecata pe oamenii legii care au oprit-o în trafic.

"Să îmi iei permisul pe ceva ce nu am făcut e strigător la cer! Au marjă de eroare 40% și să stai 2 luni fără permis pentru prostia lor, nu există așa ceva. "Nepoțica mea s-a speriat foarte tare. A început să plângă, să tremure.

Nu îi iert pentru așa ceva, o să îi dau în judecată.", a continuat fosta concurentă Puterea Dragostei. "Mi s-a făcut dosar penal, amendă și când am auzit am rămas șocată.

Citeste si: Mădălin dă cărțile pe față! Ce s-a întâmplat între el și Adelina în afara casei Puterea dragostei! Aflați totul marți, într-o ediție incendiară de la 11:00 și 17:00, la Kanal D!

Andreea Pirui, dovada ca nu a consumat substante interzise

Am încercat să le spun să repet testul, însă m-au trimis la analizele de sânge. Am fost la spital și după o lună și jumătate mi-a venit rezultatul, bineînțeles, negativ.(...) Am suferit foaarte mult, s-a aflat foarte repede. Am primit mesaje în care mă făceau bețivă, drogată. Am plâns, nu înțelegeam ce mi se întâmplă", a adăugat Andreea Pirui.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Mădălin dă cărțile pe față! Ce s-a întâmplat între el și Adelina în afara casei Puterea dragostei! Aflați totul marți, într-o ediție incendiară de la 11:00 și 17:00, la Kanal D!

Bărbatul care a fost dat de gol de o prostituată, prins a doua oară că nu respectă carantina

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Tensiuni mari în casa Puterea dragostei. Urmărește o ediție incendiară duminică, 21 noiembrie, de la ora 16:00 și de la 19:00, la Kanal D

Anunțul-bombă făcut de Mădălina Pamfile la câteva minute după ce a fost eliminată de la Bravo, ai stil! Celebrities

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies