Publicul a decis! Cristina Mihaela a anunțat topul celor mai votate trei fete și topul celor mai votați trei băieți de la Puterea dragostei, în această săptămână!

,
Cristina Mihaela prezentatoare Puterea dragostei

Cristina Mihaela a facut anuntul mult asteptat 

[Sursa foto: Captură KANAL D]

În fiecare seară de sâmbătă, Cristina Mihaela îi anunță pe concurenți care sunt cele mai votate trei fete și cei mai votați trei băieți ai săptămânii!


In articol:

S-a mai scurs încă o săptămâna marcată de numeroase certuri și tensiuni în casa Puterea dragostei, dar și de multe surprize, deoarece au intrat în emisiune o față și un băiat, dornici să își caute jumătatea în cadrul show-ului matrimonial.


Că în fiecare seară de sâmbătă, Cristina Mihaela îi anunță pe concurenți care este situația voturilor în săptămâna curentă. Iată cine sunt cele mai votate trei fete dar și cei mai votați trei băieți, în această săptămâna la Puterea dragostei!

Cristina Mihaela a anunțat topul celor mai votate fete și al celor mai votați trei băieți la Puterea dragostei!

După o ediție a emisiunii Puterea dragostei, presărată cu multe momente tensionate, răsturnări de situație și chiar conflicte puternice, prezentatoarea Cristina Mihaela a făcut anunțul mult așteptat de către concurenți.

concurenti Puterea dragostei sezonul 4

Concurentii de la Puterea dragostei au asteptat cu emotii anuntul Cristinei Mihaela

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Și de această dată un rol esențial și hotărâtor l-au avut telespectatorii fideli ai emisiunii, care urmăresc pas cu pas evoluția fiecărui concurent în parte și au posibilitatea să își susțînă preferații prin intermediul voturilor pe site-ul emisiunii.

Citeste si: ”Puterea Dragostei” se mută într-o nouă casă, în Bucuresti! Se dă startul castingului pentru noul sezon „Puterea Dragostei”

După câteva clipe de suspans create de Cristina Mihaela, această a făcut anunțul mult așteptat.

Astfel, cele mai votate trei fete sunt în această săptămâna: Adriana, Adelina și Georgiana. Iar din grupul băieților, cei mai votați trei sunt: Mădălin, Iacob și Radu. Ca de obicei, toti cei sase concurenti si-au exprimat multumiri tuturor telespectatorilor care i-au sustinut si in aceasta saptamana, insa Radu a tinut sa le multumeasca in mod special tuturor sustinatorilor sai, vulturii si diavolii asa cum ii numeste acesta mereu. 

Puterea dragostei la Kanal D

Concurentii de la Puterea dragostei

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Rămâne de văzut însă cine vor fi față și băiatul favoriți ai acestei săptămâni, care se vor lupta pentru premiul în valoare de 1500 de euro, în Gala de duminică.

Citeste si: Răsturnare de situație în casa Puterea dragostei! Una dintre concurente vrea să părăsească emisiunea! Aflați ce se va întâmpla joi, de la ora 11:00 și 17:00, la Kanal D!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Naba îi pune gând rău lui Ahmet, după jignirile primite! "Nu trebuie să mă respecte persoane de 2 lei" Aflați ce se va întâmpla în casa Puterea dragostei, sâmbătă, de...

Situație SCANDALOASĂ - Profesor cercetat după ce a fost înregistrat la ore făcând afirmaţii jignitoare la adresa femeilor

Imaginile cu momentul în care Anamaria Prodan i-a dat un pumn lui Dan Alexa stârneau un val de reacții. Mulți s-au gândit că între ei ar fi o relație amoroasă, dar acum a ieșit...

Răsturnare de situație în casa Puterea dragostei! Una dintre concurente vrea să părăsească emisiunea! Aflați ce se va întâmpla joi, de la ora 11:00 și 17:00, la Kanal D!

”Puterea Dragostei” se mută într-o nouă casă, în Bucuresti! Se dă startul castingului pentru noul sezon „Puterea Dragostei”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies