Apariție de senzație în casa Puterea dragostei! Un fost iubit al Alexandrei Cărare va intra în emisiune! Aflați ce reacții se vor stârni, marți, 7 decembrie, de la 11:00 și 17:00, la Kanal D!

,

Un nou concurent își va face apariția în casă Puterea dragostei, după plecarea lui Codrin în cea mai recentă Gala.


In articol:

După o Gala plină de tensiuni, emoții, certuri aprige și multe răsturnări de situație, o nouă săptămâna a început în casa Puterea dragostei în aceeași atmosfera tensionată, însă fetele au fost luate prin surprindere de apariția unui nou concurent.


La finalul celei mai recente Gale Puterea dragostei, Codrin, care intrase de puțînă vreme în emisiune a fost cel eliminat, spre dezamăgirea tuturor.

În prima ediție a acestei săptămâni fetele se așteptau să își facă apariția în emisiune un nou concurent însă suspansul se va mentine până marți, când un tânăr chipeș, pe nume Gelu, va pași în casa fetelor, luându-le prin surprindere. Însă și mai mare le va fi mirarea atunci când vor află că tânărul carismatic este un fost iubit al Alexandrei Cărare, una dintre cele mai controversate concurente din sezonul precedent.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Fanii emisiunii Puterea dragostei care nu pot urmări emisiunea preferată din fața televizoarelor, pot urmări noile ediții și Live Video Online pe kanald.ro, accesând pagina oficială de LIVE STREAM.

Apariție de senzație în casa Puterea dragostei! Un fost iubit al Alexandrei din sezonul 3 va intra în emisiune!

Ediția de marți a emisiunii Puterea dragostei va începe în aceeași notă tensionată, deoarece concurenții vor continuă să declanșeze tot felul de conflicte. Seria certurilor va fi deschisă de noi replici acide între Mădălin și câteva fete din casă, spre marea dezamăgire a Nabei, care încă mai speră la atenția lui. Această va izbucni în lacrimi, iar Georgiana va încerca să o consoleze. Pe de altă parte, Mădălin a fost înfruntat aprig de Daniela, care a încercat să-l pună la punct.


Cearta se va muta apoi între Adelina și Radu, care din nou ajung la dispută, deși au încercat din nou să redevină un cuplu. Adelina a fost deranjată de faptul că Radu vorbește prea mult despre Adriana.

radu puterea dragostei

Adelina si Radu, din nou la cutite

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Însă în ediția de marți, fetele vor avea parte și de o mare surpriză odată cu apariția unui nou concurent în casă Puterea dragostei. Gelu va face furori printre fete în momentul în care se află faptul că i-a fost iubit Alexandrei Cărare, concurență din sezonul precedent.

Mai mult decât atât, Cristina Mihaela va stabili o legătură cu Alexandra prin video call, pentru a încerca să lămurească lucrurile. Nu pierdeți o nouă ediție de senzație Puterea dragostei, de la ora 11:00 și 17:00, la Kanal D!

alexandra de la Puterea dragostei

Alexandra va intra in emisiune prin video call

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Andra Volos de la „Puterea Dragostei” a primit ce a meritat de Moș Nicolae! Frumoasa brunetă a primit un inel cu diamante care a furat ochii tuturor urmăritorilor ei

Citeste si: Radu, decizie radicală în casa Puterea dragostei! "Am plecat acasă! Gata, la revedere!" Cum va reacționa Adelina și ce se va întâmpla joi, 2 decembrie, într-o ediție incendiară, de la 11:00 și 17:00, la Kanal D!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Andra Volos de la „Puterea Dragostei” a primit ce a meritat de Moș Nicolae! Frumoasa brunetă a primit un inel cu diamante care a furat ochii tuturor urmăritorilor ei

Pamela Anderson are ghinion în dragoste: Vedeta Playboy divorțează de al cincilea soț, după numai un an de căsnicie

Armata Romana cauta voluntari care la nevoie pot fi trimisi la razboi. Ce salarii ofera si care sunt criteriile de recrutare

Radu, decizie radicală în casa Puterea dragostei! "Am plecat acasă! Gata, la revedere!" Cum va reacționa Adelina și ce se va întâmpla joi, 2 decembrie, într-o ediție...

Jador, în mijlocul unui scandal, la un concert. Oamenii legii au intervenit în forță

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies