Emoții uriașe în consiliul de eliminare! Cine a părăsit competiția Survivor România 2021? Cinci concurenți s-au aflat în pericol de eliminare

Author: Amalia Georgescu
Faimoșii și Războinicii de la Survivor România 2021 la consiliul de eliminare
Sursa: Captură KANAL D

Votul publicului a făcut și de această diferența la Survivor România 2021. Pentru ce concurent visul de a câștiga competiția a luat sfârșit în această seară?

Consiliul de eliminare din această seară a fost unul încărcat de emoție și nu au lipsit răsturnările de situație. Chiar dacă inițial au fost propuși spre eliminare Sebastian și Ștefan din echipa Faimoșilor și Bogdan din echipa Războinicilor, lucrurile s-au schimbat radical după ce Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021, a anunțat favoriții săptămânii din cele două echipe.

Care au fost cei mai votați concurenți de la Survivor România 2021 în această săptămână?

Votul publicului este foarte important la Survivor România 2021, mai ales în consiliul de eliminare, iar ca de fiecare dată, cei de acasă și-au ales preferații. În echipa Faimoșilor, în această săptămână, Ștefan a primit cele mai multe voturi din partea publicului, acesta reușind astfel să se salveze de la eliminare. Pe locul doi s-a clasat Zanni, astfel că ambii au făcut nominalizări. 

În echipa Războinicilor, Albert este concurentul care a primit cele mai multe voturi din partea susținătorilor, reușind performanța de a ieși din nou favorit. 

Citeste si: A fost eliminat de la Survivor România 2021! Unul dintre cei mai buni concurenți a părăsit competiția: „Pentru tine, Survivor România se oprește în această seară!”

Favoriții acestei săptămâni au fost nevoiți să facă, la rândul lor, noi nominalizări. Ștefan a ales să îl nominalizeze pe Cosmin, în timp ce Zanni l-a nominalizat pe Cucu. În echipa Războinicilor, Albert a nominalizat-o pe Adelina.

Astfel, în final, în pericol de eliminare au fost Cosmin, Cucu, Sebi din echipa Faimoșilor și Adelina și Bogdan din echipa Războinicilor.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Cine a părăsit competiția Survivor România 2021?

Emoțiile au fost uriașe pentru concurenții care au fost votați spre eliminare în această săptămână, iar după ce a prelungit suspansul preț de câteva minute, Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021, a rostit numele concurentului pentru care visul de a câștiga competiția s-a

oprit în această seară. Este vorba despre Bogdan, ultimul băiat care a intrat în echipa Războinicilor.

„Concurentul care a acumulat cele mai puține voturi din partea publicului dintre cei cinci și pentru care visul Survivor România se termină acum și aici, în această seară, este Bogdan.”, a spus Daniel Pavel.

Bogdan nu a fost surprins de această veste, având în vedere că se aștepta să părăsească emisiunea, la fel cum a precizat și în momentul în care colegii l-au propus spre eliminare.

Conștient că performanțele de pe traseu nu au fost la un nivel înalt, Bogdan a considerat că decizia este una corectă, acesta părăsind competiția cu zâmbetul pe buze.

„Ce să zic? Mă simt, în primul rând, foarte câștigat pentru că am luat parte la această experiență, pentru că am cunoscut toți acești oameni pe care îi urmăream la televizor și de fiecare dată când îi vedeam că intră pe câte un traseu mă întrebam: Oare cum o fi? Oare cum este să intri pe traseu, să intri în apă, să ieși din apă, pe teren.

În mare parte mă simt foarte, foarte câștigat. Îmi pare și rău că nu pot să mai lupt în continuare alături de colegii mei și, cumva, i-am lăsat știrbi de un om după ce că și așa eram puțini. Sper că le-am făcut o părere bună și că am fost alături de ei, atât cât am putut. Ne vedem acasă și vă aștept cu mare drag! Nu cred că am stat niciodată atâtea zile fără să vorbesc cu cineva din familie și, în al doilea rând, deși nu sunt un om care să mănânce foarte mult și mă adaptez, mi-am dat seama cât de important este să apreciem că avem ce mânca și să putem să ajutăm la rândul nostru, atunci când vom ajunge acasă, oamenii care efectiv nu au ce mânca și care trăiesc cum am trăit noi aici, cu puțin, cu ce găsesc. Astea sunt cele mai importante lecții pe care le-am învățat aici.”, a spus Bogdan.

Citeste si: Simona Hapciuc si Mellina, dezvaluiri incredibile din Republica Dominicana! "Eu acolo faceam topless, iar Jador statea..." Iata ce au spus cele doua foste concurente de la Survivor Romania!