Cu cine a vorbit Culiță Sterp la telefon? Faimosul de la Survivor România 2021 a spus tot ce are pe suflet: „Nu știu cât mai rezist aici. Să îi spui Danielei...”

,
Culiță Sterp a vorbit la telefon cu prietenul său
Culiță Sterp a vorbit la telefon cu prietenul său[Sursa foto: Captură KANAL D]

Nu condițiile grele din Republica Dominicană îl pun în dificultate pe Culiță Sterp, ci dorul de familie îl macină tot mai mult cu fiecare zi ce trece. Cu cine a vorbit Faimosul la telefon și ce mărturisire a făcut?


In articol:

Deși săptămâna a început destul de prost pentru echipa Faimoșilor, în cele din urmă, aceștia și-au revenit spectaculos, astfel că și-au adjudecat victoria în ultimul joc al săptămânii, jocul pentru comunicare. Faimoșii au avut șansa de a vorbi la telefon cu un prieten.

Cu cine a comunicat Culiță Sterp și ce i-a mărturisit bunului său prieten?

Culiță Sterp, mărturisiri emoționante. Ce a spus despre Daniela, iubita lui?

Dacă la început a reușit să facă față tuturor provocărilor din Republica Dominicană și părea că nimic nu îl poate afecta, acum, Culiță Sterp nu se ferește să spună că dorul de familie devine din ce în ce mai greu de suportat. Sora lui, Ileana Sterp, a născut de curând și urmează ca și el să devină tătic în doar câteva săptămâni. Faimosul își dorește foarte mult să fie acasă în momentul în care se va naște băiețelul lui, iar gândul că acest lucru s-ar putea să nu se întâmple îl face de multe ori să își piardă motivația.

Citeste si: Sora lui Culiță Sterp, criticată dur de mămicile de pe instagram. Detaliul pentru care a fost pusă la zid: „Și eu sunt mamă, dar...”

Culiță Sterp a vorbit la telefon cu un prieten apropiat și astfel a putut primi vești despre cei de acasă. Deși a aflat că totul merge ca pe roate acasă, Faimosul a dezvăluit că nu știe cât mai poate rezista în Republica Dominicană, mărturisind că îi simte tot mai mult lipsa iubitei lui, Daniela Iliescu, care este însărcinată și urmează să nască în câteva săptămâni.

„Sunt bine, am slăbit 10 kilograme, poate chiar mai mult. Sunt lovit un pic la picior, dar sunt ok(...). E greu, e greu de tot, pentru mine, nu știu, dar e cea mai grea experiență de până acum.

E greu de tot mai ales în situația pe care o am eu că dacă nu aveam acasă nevastă cu copil...Vai de capul meu! Eu mi-am dorit să stau până în finală, dar nu știu cât mai rezist aici pentru că e greu. E greu pentru mine pentru că știu că o să urmeze perioada asta în care o să devin tătic și eu vreau să fiu acasă când o să se întâmple lucrul ăsta. Transmite-i Danielei că o iubesc mult de tot și că îmi e dor tare de ea și la toți, Ileana, Geta, Iancu, mama, la toți. Vă pup pe toți!”, i-a spus Culiță Sterp prietenului său.

Citeste si: Irisha, adevărul despre relația cu Faimosul Culiță Sterp: "Mi-a plăcut foarte mult...."

 

Citește-ne pe

Citește și:

Misterele celor mai spectaculoase peşteri din munţii Hunedoarei. Unde s-ar fi aflat comoara lui Decebal

Ce a vorbit Culiță Sterp cu iubita lui la Survivor România. Daniela Iliescu a postat toată conversația

CDC nu mai recomandă persoanelor nevaccinate să intre în carantină după expunerea la Covid-19

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Care a fost adevarata relatie dintre Irisha si Culita Sterp la Survivor Romania 2021. Frumoasa bruneta da cartile pe fata:"Stateam ore intregi si...""

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies