Daniela Iliescu a făcut dezvăluirea cu o lună înainte de a deveni mamă: „Să-ți ștergi lacrimile și să...” Ce s-a întâmplat cu iubita lui Culiță Sterp în ultimele luni?

,
Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp de la Survivor România 2021
Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp de la Survivor România 2021[Sursa foto: Instagram]

Iubita lui Culiță Sterp va deveni mamă peste doar o lună, astfel că pentru ea a început numărătoarea inversă. Ce a dezvăluit Daniela Iliescu înainte de a aduce pe lume primul ei copil?


In articol:

Daniela Iliescu a spus de multe ori că ea și Culiță Sterp și-au asumat plecarea acestuia la Survivor România 2021 și au luat în calcul posibilitatea ca acesta să nu fie în țară în momentul în care ea va naște. Acum, cu doar o lună înainte de a deveni mămică, Daniela Iliescu și-a deschis sufletul și a spus ce a trăit în ultimele luni.

Ce mesaj a postat pe contul personal de instagram?

Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp, mesaj emoționant pe contul de instagram

Daniela Iliescu se pregătește pentru venirea pe lume a primului ei copil, iar acum, pe ultima sută de metri, emoțiile sunt mai mari ca niciodată. Dacă ea este înconjurată de toți cei dragi și se bucură de sprijinul lor, se pare că pentru Culiță Sterp este din ce în ce mai greu să stea departe de iubita lui, iar gândul că aceasta ar putea naște înainte ca el să ajungă în țară îl macină în fiecare zi pe concurentul de la Survivor România 2021.

Iubita Faimosului de la Survivor România 2021 a spus de multe ori că toată această perioadă a transformat-o într-o femeie mult mai puternică și că această experiență o va ajuta în rolul de mamă, însă acum, Daniela Iliescu a postat un mesaj pe instagram prin intermediul căruia a dat de înțeles că au existat și momente mai grele în ultimele luni, dar peste care a reușit să treacă cu capul sus.

Citeste si: Cum arată nepoțica lui Culiță Sterp de la Survivor România. Sora Faimosului a publicat o imagine emoționantă cu micuța

„Fii mândră de felul în care te-ai descurcat în ultimele luni. Bătăliile silențioase pe care le-ai dus, momentele în care a trebuit să ai o atitudine umilă, să-ți ștergi lacrimile și să te mângâi singură pe spate. Sărbătorește-ți puterea!”, este mesajul pe care Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp, l-a scris pe instagram.

Mesajul postat de Daniela Iliescu pe instagram
Mesajul postat de Daniela Iliescu pe instagram[Sursa foto: Instagram]

Daniela Iliescu va deveni mamă de băiat peste o lună. Iubita Faimosului de la Survivor România 2021 este nerăbdătoare să își țină bebelușul în brațe, mai ales că familia lor deja s-a mărit, Ileana Sterp devenind mamă. Daniela Iliescu a mărturisit că își dorește să simtă aceeași bucurie pe care o simte cumnata ei, Ileana, în momentul de față. 

Citeste si: Lacrimi si emotii uriase pentru Faimosi! Ce mesaje a primit Culita de la iubita sa, Daniela? Iata cum a reactionat viitorul tatic!

 

Citește-ne pe
Citește și:

Iubita lui Culiță Sterp, mărturisire emoționantă înainte de a deveni mamă: „După toate lunile astea, lumea...” Ce a dezvăluit?

Daniel Funeriu: Sex vs Gen este turnesolul ideologic al PNL

Supele pot deveni toxice! Mare atenție când le preparați. Greșeala care le poate contamina

Culita Sterp, surpriza uriasa cand va ajunge acasa de la Survivor Romania 2021. Ce nu stie Faimosul si va ramane fara cuvinte cand va afla vestea:"El încă nu știe!"

Daniela Iliescu, sedinta foto uluitoare inainte de nastere. Culita Sterp ar ingenunchea daca ar vedea-o cum arata insarcinata in aproape 9 luni

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies