Răsturnare de situație! Ce decizie au luat Războinicii ? Iată pe cine au nominalizat în consiliu spre eliminare

,
Echipa Războinicilor de la Survivor România 2021 la consiliul de nominalizare
Echipa Războinicilor de la Survivor România 2021 la consiliul de nominalizare[Sursa foto: Captură KANAL D]

Deși nu a fost ușor, în cele din urmă, Războinicii au luat decizia. Iată ce concurent din echipa lor a primit cele mai multe voturi din partea colegilor și se află în pericol de eliminare în această săptămână.


In articol:

Războinicii au pierdut cel de-al doilea joc de imunitate al acestei săptămâni, astfel că pentru ei, consiliul de nominalizare din această seară a fost unul dificil, tensionat și plin de emoție. Deși au luptat și au dat totul pe traseu, Războinicii nu au reușit să se impună în fața Faimoșilor, au fost învinși, astfel că au fost nevoiți să facă din nou nominalizări.

Ce au decis?

Ce concurent din echipa Războinicilor se află în pericol de eliminare?

A devenit din ce în ce mai greu pentru echipa Războinicilor să facă nominalizări, având în vedere că în competiție au rămas foarte puțini concurenți. În momentul în care fac o astfel de alegere, concurenții trebuie să ia în calcul mai multe aspecte, astfel încât să aibă certitudinea că nu se află în pericol de eliminare o persoană care poate aduce puncte și poate contribui la victoria echipei.

Citeste si: Situatie fara precedent in cel de-al doilea Consiliu de Nominalizare: Un concurent este eliminat: "Drumul tau se opreste aici!"

Dacă unii concurenți țin cont doar de criteriul sportiv, pentru alții contează mai mult criteriul social, astfel că fiecare votează în funcție de cum simte și de cum crede că este cel mai corect.

În consiliul de nominalizare din această seară, făcliile aprinse au fost în tabăra Războinicilor, astfel că ei au fost nevoiți să își exprime din nou votul. După ce au votat, Daniel Pavel a trecut la numărarea voturilor, iar în cele din urmă a rostit numele concurentului aflat în pericol de eliminare în această săptămână. Este vorba despre Bogdan.

„Nominalizat spre eliminare din echipa Războinicilor ești tu, Bogdan.”, a spus Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România 2021.

Bogdan este concurentul din echipa Războinicilor nominalizat spre eliminare
Bogdan este concurentul din echipa Războinicilor nominalizat spre eliminare[Sursa foto: Captură KANAL D]

Întrebat ce crede despre votul coechipierilor, Bogdan nu s-a ferit să își expună punctul de vedere.

Războinicul se aștepta să fie nominalizat, având în vedere că este cel mai nou concurent din echipa Războinicilor, astfel că decizia colegilor nu l-a surprins și nici nu l-a nemulțumit, acesta considerând că este corect ca lucrurile să se întâmple astfel.

„Era o decizie cumva asumată pentru că înainte de consiliul de nominalizare am vorbit cu toți colegii mei și am căzut de comun acord că eu sunt cel mai puțin experimentat din această competițe și atunci, cumva, am zis să fiu eu cel care voi fi nominalizat și să sperăm că o să am șansa să merg în continuare în această competiție. Rămâne de văzut.”, a spus Bogdan din echipa Războinicilor. 

Luând în calcul nominalizarea din această seară, până în momentul de față, în pericol de eliminare se află Ștefan și Sebastian din echipa Faimoșilor, dar și Bogdan din echipa Războinicilor. Evident, situația se poate schimba în funcție de nominalizările pe care le vor face favoriții săptămânii, în consiliul de eliminare, iar publicul va avea ultimul cuvânt, la fel ca de fiecare dată.

Citeste si: Daniel Pavel, anunț de ultimă oră! Ce se întâmplă cu Sebastian Chitoșcă și Culiță Sterp după ce au încălcat regulamentul emisiunii? Decizie radicală în cazul celor doi Faimoși

 

Citește-ne pe

Citește și:

Un arhitect spulberă mitul vieţii de 5 stele de la Cluj: „Trăim într-o sărăcie generalizată”

Scor incredibil în al doilea joc de imunitate al săptămânii. Ce echipă a câștigat totemul de imunitate?

Voldomir Zelenski, ieșire furtunoasă: 'Vladimir Putin se teme de moarte!' / 'Nu există un embargo total asupra aprovizionării cu energie'

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Zanni, atac fără precedent la adresa lui Ștefan: „Pentru mine e o cauză pierdută pentru că...” De la ce a pornit conflictul?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies