A fost eliminat de la Survivor România 2021! Unul dintre cei mai buni concurenți a părăsit competiția: „Pentru tine, Survivor România se oprește în această seară!”

,
Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii „Survivor România”, a dezvăluit numele concurentului eliminat de la Survivor România 2021
Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii „Survivor România”, a dezvăluit numele concurentului eliminat de la Survivor România 2021[Sursa foto: Captură KANAL D]

Un anunț făcut de Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România 2021, i-a luat prin surprindere atât pe Faimoși, cât și pe Războinici. Ce concurent a fost eliminat?


In articol:

Deși Faimoșii și Războinicii se așteptau doar la nominalizări în cadrul consiliului din această seară, veștile venite din partea lui Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021, nu au fost deloc bune. Ce concurent a fost eliminat din competiție  și care este motivul?

Daniel Pavel, anunț neașteptat. Ce concurent de la Survivor România 2021 a părăsit competiția?

Cel de-al doilea joc de imunitate al acestei săptămâni a fost pierdut de echipa Războinicilor, iar concurenții au știut din primul moment că vor avea parte de un consiliu mai dificil ca niciodată, având în vedere că sunt în inferioritate din punct de vedere numeric și le este aproape imposibil să facă nominalizări. Înainte de a începe consiliul de nominalizare din această seară, Daniel Pavel a făcut un anunț neașteptat despre un concurent. Mai exact, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021 a dezvăluit că un Războinic nu mai poate continua lupta pe traseele din Republica Dominicană, motiv pentru care s-a luat decizia eliminării lui din competiție. Este vorba despre Sorin. 

Sorin, concurentul din echipa Războinicilor  care a stârnit nenumărate controverse, este nevoit să părăsească emisiunea din cauza problemelor de sănătate. Din dorința de a aduce cât mai multe puncte pentru echipă, acesta a dat totul pe traseu, iar în cele din urmă s-a accidentat grav. Dacă la început medicii i-au dat șanse reale de recuperare, ulterior, după mai multe investigații, specialiștii au considerat că problema de sănătate este mult prea gravă pentru a se rezolva într-un timp scurt, astfel că Sorin nu a mai primit acceptul să intre pe traseu.

Practic, drumul Războinicului la Survivor România 2021 a ajuns la final, spre dezamăgirea coechipierilor săi.

Citeste si: Faimoșii și Războinicii luptă din nou pentru imunitate! Cum arată traseul de la Survivor România în această seară?

„În această seară am o serie de vești mai puțin plăcute, iar una dintre ele privește un membru al echipei Războinicilor. Așa cum o spunem de fiecare dată la Survivor, sănătatea este pe primul loc pentru noi. Sorin, ai avut o accidentare care te-a ținut pe banca Războinicilor vreme de 3 săptămâni și ai avut nevoie de investigații medicale suplimentare. În urma ultimului set de analize, medicii au luat o decizie în ceea ce te privește pe tine. Pentru tine, Sorin, din păcate, Survivor România se oprește în această seară.”, a spus Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021.

Sorin din echipa Războinicilor a fost eliminat de la Survivor România 2021 din cauza problemelor medicale
Sorin din echipa Războinicilor a fost eliminat de la Survivor România 2021 din cauza problemelor medicale[Sursa foto: Captură KANAL D]

„Dan, cumva mă așteptam, am văzut și eu rezultatele, e destul de grav față de ceea ce credeam eu că pot să am la genunchi, sunt foarte multe probleme la genunchiul meu. Din păcate, nu îmi doream chestia asta, îmi doream să ajung cât mai departe, să mă bucur de toată experiența asta. E foarte greu. Am stat patru luni și jumătate aici. Sunt sigur că aș fi putut să stau și mai mult și dacă se termina competiția tot aș mai fi rezistat. Psihic am dus-o bine, fizic se pare că nu, deși mi-am dorit și încă îmi doresc să intru în continuare pe traseu. Bineînțeles, nu mai e cazul, dar aș fi în stare să îmi risc piciorul pentru echipa asta, pentru cei care au avut și au încredere în mine.”, a spus Sorin, printre lacrimi. 

Vestea a picat ca un trăsnet pentru echipa Războinicilor, având în vedere că, în momentul de față, în competiție au mai rămas doar 6 concurenți, iar unul dintre ei se va afla în pericol de eliminare în această săptămână și asta pentru că Războinicii au pierdut al doilea joc de imunitate al săptămânii. În plus, Sorin era foarte apropiat de colegii săi, mai puțin de Maria și Albert, motiv pentru care eliminarea lui i-a afectat puternic pe coechipierii cu care a legat o frumoasă prietenie.

Chiar dacă nu mai poate continua lupta la Survivor România 2021, Sorin a mărturisit că este mândru de modul în care s-a descurcat pe trasee.

Citeste si: Decizie surprinzătoare în echipa Faimoșilor! Doi concurenți se află în pericol de eliminare în această săptămână. Cum au votat Faimoșii?

 

Citește-ne pe

Citește și:

Misterele celor mai spectaculoase peşteri din munţii Hunedoarei. Unde s-ar fi aflat comoara lui Decebal

Zanni, atac fără precedent la adresa lui Ștefan: „Pentru mine e o cauză pierdută pentru că...” De la ce a pornit conflictul?

Video | Un cangur a încercat să intre prin efracție în Ambasada Rusiei din Australia

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Ștefan a fost provocat să sară la bătaie? Elena Marin și Cucu, de partea Faimosului: „Au încercat să se joace cu mintea ta!” Ce s-a întâmplat, de fapt, pe traseu?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies