Replici acide între Elena Marin și Raluca Dumitru: „Elena, nu te uita la mine că...” Incredibil ce și-au spus cele două Faimoase în consiliu

,
Raluca Dumitru și Elena Marin de la Survivor România 2021
Raluca Dumitru și Elena Marin de la Survivor România 2021[Sursa foto: Captură KANAL D]

Deranjată de atitudinea Elenei Marin, Raluca Dumitru nu s-a mai putut abține și a atacat-o pe Faimoasa de la Survivor România 2021. Ce i-a reproșat?


In articol:

Având în vedere că după conflictul dintre Zanni, Ștefan și Sebastian de pe traseu, Elena Marin i-a luat apărarea lui Ștefan, Raluca Dumitru a ținut să îi reproșeze Faimoasei că nu este atât de corectă pe cât își dorește să pară.

Pornind de la acest subiect, între cele două concurente a urmat un schimb de replici. Ce și-au spus?

Conflict între Raluca Dumitru și Elena Marin. De ce s-au certat cele două concurente de la Survivor România 2021?

Raluca Dumitru este o fire vulcanică și nu se poate abține de la comentarii, mai ales atunci când consideră că dreptatea este de partea ei. Faimoasa a criticat-o pe Elena Marin pentru că i-a luat apărarea lui Ștefan, iar ulterior, discuția a degenerat și cele două au ajuns să vorbească despre amenințările din trecut. Elena Marin a subliniat că a fost amenințată de Raluca Dumitru, iar aceasta, la rândul ei, a spus că nu a avut intenția de a folosi violența și că își asumă ceea ce a spus la nervi.

Citeste si: Ștefan de la Survivor România 2021 a răbufnit: „Până la 20 de ani nu ai avut cablu în casă!” Cum a reacționat Zanni?

Raluca Dumitru a acuzat-o pe Elena Marin din nou că se victimizează și că face acest lucru pentru a impresiona publicul spunând despre aceasta că, în realitate, face glume mai puțin plăcute, dar are grijă să nu fie observată.

Raluca Dumitru: Nu te-am auzit că nu ți-a plăcut reacția lui (n.r a lui Ștefan) când a sărit la gâtul lui Zanni. Vorbeam de corectitudine și de faptul că tu, Elena, ești corectă 100% în această competiție. 

Elena Marin: Discuțiile pe care le-am avut cu Ștefan, la una dintre ele a fost și Cucu prezent, i-am spus că nu am fost de acord cu reacția lui, i-am spus că îl rog să se tempereze, faptul că nu a auzit Raluca nu înseamnă că nu am spus lucrul acesta.

Faptul că, într-adevăr, i-am spus lui că a avut curajul să le spună în față așa cum îi vede îmi asum și am spus și mai devreme, da, am făcut acest lucru.(...). Consider că suntem fete și că nu ar trebui să începem să ne amenințăm și să ne spunem că ne batem, că sunt bătută când ajung în țară și că ea a făcut lucrurile astea și că a mai bătut alte fete. Mi se pare prea urât pentru noi ca fete. 

Raluca Dumitru: Mi se pare că exagerează foarte mult Elena pentru că ei așa îi place, să dramatizeze și să exagereze, să plângă foarte mult. Cred că i-a dat și o lacrimă când am amenințat-o că o iau de codițe. Cred că s-au supărat codițele între ele. De la a spune ceva și până la a face ceva este drum lung. Da, eu sunt mai vulcanică, dar nu a atins-o nimeni, nu cred că am urlat la ea. Da, a fost o vorbă pe care am spus-o la nervi, da, îmi asum ceea ce spun, nu cum faci tu: „te rog, eu nu sunt așa, mie nu îmi place așa.” Să nu uităm că Ștefan vede doar când eu mă iau de tine, dar când tu faci glume sau mă ataci nu vede niciodată.

Citeste si: Ce echipă de la Survivor România 2021 a câștigat primul joc de imunitate al săptămânii? Ei vor avea parte de un consiliu de nominalizare liniștit

 

Citește-ne pe

Citește și:

Momentul în care armata rusă atacă cu rachete mall-ul din Kremenciuk, surprins de camere. Oamenii, nevoiţi să sară în lac VIDEO

Live Stream Online „Survivor România” - Ediţia de vineri, 14 mai 2021 - VIDEO. Bătaie între Ștefan și Zanni!

Agentul rus care a ajutat la uciderea a 50 de soldați SBU a fost arestat - Cum a fost coordonat atacul devastator asupra trupelor ucrainene

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

De la ce a pornit bataia dintre Stefan Ciuculescu, Sebastian Chitosca si Zanni la Survivor Romania 2021:"De aia nu va halesc, perversilor..."

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies