Sorin de la Razboinici, gest socant fata de parintii lui Albert! Ce le-a transmis concurentul de la Survivor Romania 2021

Author: Alice Popescu
Sorin Puscasu, gest socant fata de parintii lui Albert Oprea

Sorin a luat una din cele mai dramatice decizii de pana acum din cadrul Survivor Romania 2021 pe care a tinut sa o comunice in cadrul Consiliului de Eliminare.

Sorin de la Razboinici a luat decizia de la inceta conflictul cu Albert Oprea deoarece publicul il condamna de fiecare data si il pune la zid pentru atitudinea pe care o are fata de coechipierul sau. Sorin a subliniat in continuare ca tot ce a vrut sa faca a fost sa spuna adevarul despre Albert, adevarul lui, insa telespectatorii au interpretat altfel nestiind care este de fapt situatia reala pentru ca nu totul se vede la TV.

Mai mult, Sorin a tinut sa isi ceara scuze fata de parintii lui Albert pentru starea conflictuala pe care a creat-o si mai ales pentru faptul ca a fost atat de vocal.

De la ultimul incident care s-a întâmplat între Sebi și Albert, mi-am dat seama de niște chestii. Am analizat în ultima perioadă și am spus că trebuie să mă schimb.

O să încerc să nu mai votez social, ci doar sportiv, pentru că eu am fost în competiția asta și în orice competiție cu inima pentru echipă. Asta fac și pentru echipa asta și sufăr de fiecare dată când se întâmplă ceva greșit.

Am încercat să taxez anumite persoane și arăt adevărul, să demonstrez ceva și mi-am dat seama că acasă e posibil să fiu văzut eu cel rău.

Eu n-am fost niciodată un om rău, am fost mereu corect, familia și prietenii mă știu și sunt mândri de mine. 

Primul sezon al emisiunii „Casa Iubirii” și-a desemnat marii câștigători. Larisa și Sorin fac primele declarații, după ce au intrat în posesia premiului

Mă gândesc la cei dragi de acasă care știu ce încerc să fac în competiția asta și să arăt, iar restul lumii mă arată cu degetul și cred că e o mare durere în sufletul lor și am spus că trebuie să mă opresc.

Probabil am înțeles greșit această competiție și fiecare a venit de acasă cu o strategie, poate trebuie să vin și eu cu o strategie, dar nu m-a lăsat inima și mintea. Trag în continuare pentru echipă.

Vreau să-mi cer scuze publicului pentru că i-am taxat cumva pentru anumite greșeli că așa le simt eu aici. Vreau să-mi cer scuze pentru anumiți părinți ai unor colegi pentru că am vorbit lucruri despre ei,” a declarat Sorin Puscasu.

 


Cookies