Daniel Pavel, anunț de ultimă oră! Ce se întâmplă cu Sebastian Chitoșcă și Culiță Sterp după ce au încălcat regulamentul emisiunii? Decizie radicală în cazul celor doi Faimoși

,
Daniel Pavel a anunțat cum vor fi pedepsiți Culiță și Sebi pentru că au încălcat regulamentul de la Survivor România 2021
Daniel Pavel a anunțat cum vor fi pedepsiți Culiță și Sebi pentru că au încălcat regulamentul de la Survivor România 2021[Sursa foto: Captură KANAL D]

Consiliul de nominalizare din această seară a început cu mai multe vești proaste, atât pentru echipa Războinicilor, cât și pentru Faimoși. Ce anunț a făcut Daniel Pavel?


In articol:

Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021, a anunțat încă de la începutul serii că urmează să facă mai multe anunțuri importante pentru cele două echipe. Primul l-a vizat pe Sorin, concurentul de la Survivor România 2021 care a părăsit competiția din cauza problemelor medicale.

Ulterior, Daniel Pavel a anunțat decizia finală în cazul Faimoșilor Sebastian Chitoșcă și Culiță Sterp, după ce aceștia au încălcat regulamentul competiției.

Cum vor fi sancționați Sebastian Chitoșcă și Culiță Sterp pentru că au încălcat regulamentul Survivor România 2021?

În urmă cu mai multe săptămâni, Sebastian Chitoșcă și Culiță Sterp nu au mai ținut cont de regulile competiției Survivor România 2021, s-au lăsat purtați de val și astfel au ajuns să încalce regulamentul Survivor România 2021. La acel moment, Daniel Pavel i-a informat pe cei doi că faptele lor nu vor rămâne nepedepsite, astfel că acum a venit momentul ca cei doi Faimoși să afle cum vor fi sancționați.

Citeste si: Scor incredibil în al doilea joc de imunitate al săptămânii. Ce echipă a câștigat totemul de imunitate?

Sebastian Chitoșcă a încălcat regulamentul de la Survivor România 2021 încercând să ia legătura cu soția sa, în timp ce Culiță Sterp a plecat din camp, s-a rătăcit în junglă, iar autoritățile din Republica Dominicană l-au căutat ore în șir. 

Pentru faptele lor, cei doi concurenți din echipa Faimoșilor vor fi pedepsiți, iar Daniel Pavel a anunțat decizia staff-ului.

„Sebastian, rămăsesem dator cu o decizie pe care urma să o luăm în urma unei încălcări de regulament din partea ta. În urmă cu ceva timp ai încercat să iei legătura cu familia, după cum ai mărturisit chiar tu. Decizia pe care am luat-o în privința ta este ca la următorul joc de recompensă pe care îl veți juca, în situația în care echipa Faimoșilor îl câștigă, tu nu te vei bucura de această recompensă pentru fapta pe care ai făcut-o.

Culiță, în ceea ce te privește pe tine am luat o decizie în urma încălcării de regulament pe care ai făcut-o. Decizia în ceea ce te privește pe tine este, la fel ca în cazul lui Sebastian, la următorul joc de recompensă pe care echipa Faimoșilor îl va câștiga, tu nu te vei putea bucura de recompensă.”, a anunțat Daniel Pavel.

Chiar dacă au fost penalizați, cei doi Faimoși au răsuflat ușurați pentru că se așteptau să fie eliminați de la Survivor România 2021 pentru faptele lor. 

Citeste si: Decizie surprinzătoare în echipa Faimoșilor! Doi concurenți se află în pericol de eliminare în această săptămână. Cum au votat Faimoșii?

 

Citește-ne pe

Citește și:

Ciudăţeniile contraofensivei majore anunţate de armata ucraineană în regiunea Herson: „Din punct de vedere militar, pur şi simplu nu are sens”

Faimoșii și Războinicii luptă din nou pentru imunitate! Cum arată traseul de la Survivor România în această seară?

Prințul Harry și Meghan Markle ar încerca să-și formeze o familie regală 'alternativă' (biografă regală)

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Ștefan de la Survivor România 2021 a răbufnit: „Până la 20 de ani nu ai avut cablu în casă!” Cum a reacționat Zanni?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies