Scor incredibil în al doilea joc de imunitate al săptămânii. Ce echipă a câștigat totemul de imunitate?

,
Cucu și Bogdan, lupta pentru punctul decisiv în al doilea joc de imunitate al săptămânii
Cucu și Bogdan, lupta pentru punctul decisiv în al doilea joc de imunitate al săptămânii[Sursa foto: Captură KANAL D]

A fost o luptă crâncenă pe traseul de la Survivor România 2021 în această seară, iar în cele din urmă, o echipă și-a adjudecat victoria. Cine a câștigat jocul pentru imunitate?


In articol:

În jocurile pentru imunitate, Faimoșii și Războinicii dau tot ce au mai bun, luptă cu ultimele forțe pe trasee pentru a aduce puncte pentru echipele lor și a nu fi puși în situația de a se nominaliza. S-a întâmplat de foarte multe ori ca nominalizările din consilii  să dea naștere unor conflicte puternice, motiv pentru care Faimoșii și Războinicii își doresc să evite astfel de situații neplăcute.

Victorie pentru echipa Faimoșilor. Ei au câștigat cel de-al doilea joc de imunitate al săptămânii

În acest punct al competiției, imunitatea este mai importantă ca niciodată. Concurenții știu că este nevoie să rămână cât mai mult în competiție dacă își doresc să câștige Survivor România 2021, astfel că luptă de fiecare dată cu îndârjire pentru a rămâne în formulă completă și a nu fi nevoiți să facă nominalizări în consiliu.

Cel de-al doilea joc de imunitate al acestei săptămâni s-a desfășurat pe un traseu complicat și care a reușit să îi determine pe concurenți să lupte chiar și cu ultimele puteri pentru a aduce puncte valoroase. Jocul pentru imunitate din această seară a fost unul intens, plin de adrenalină și suspans, marca Survivor România 2021. Concurenții din ambele echipe și-au depășit limitele și au încercat cu orice preț să obțină victoria, conștienți de faptul că totemul de imunitate din această seară este foarte important.

Citeste si: Situatie fara precedent in cel de-al doilea Consiliu de Nominalizare: Un concurent este eliminat: "Drumul tau se opreste aici!"

După o luptă umăr la umăr pe traseul din Republica Dominicană, Faimoșii și-au adjudecat victoria, astfel că, în această seară, totemul de imunitate se va afla în tabăra lor în cadrul consiliului de nominalizare. Concurenții au fost foarte fericiți că au câștigat imunitatea, urmând să aibă parte de un consiliu de nominalizare liniștit și fără emoții, în contextul în care au pierdut cu un scor zdrobitor primul joc de imunitate al săptămânii, mai exact

cu 10 la 2. Faimoșii au câștigat jocul de astăzi cu scorul de 10 la 4, iar scorul a fost deschis de Zanni, acesta aducând primul punct pentru echipa lui. 

În tabăra adversă, concurenții se pregătesc pentru un consiliu de nominalizare greu, din care cu siguranță nu vor lipsi micile înțepături și reproșuri. Concurenții din echipa Războinicilor vor face nominalizări, astfel că la finalul serii, un Războinic se va afla în pericol de eliminare.

Până în prezent, nominalizați spre eliminare sunt Ștefan și Sebastian din echipa Faimoșilor, având în vedere că echipa lor a pierdut primul joc de imunitate al săptămânii.

Citeste si: Ștefan a fost provocat să sară la bătaie? Elena Marin și Cucu, de partea Faimosului: „Au încercat să se joace cu mintea ta!” Ce s-a întâmplat, de fapt, pe traseu?

 

Citește-ne pe

Citește și:

Jobul plătit cu 14.000 de lei pentru care nu există candidaţi. Angajaţii se pot califica şi la locul de muncă

Replici acide între Elena Marin și Raluca Dumitru: „Elena, nu te uita la mine că...” Incredibil ce și-au spus cele două Faimoase în consiliu

Scene incredibile în București: Mașina de filaj de la Antidrog a fost săltată de Poliția Locală, chiar în timpul unui flagrant

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Ștefan de la Survivor România 2021 a răbufnit: „Până la 20 de ani nu ai avut cablu în casă!” Cum a reacționat Zanni?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies