Ștefan a fost provocat să sară la bătaie? Elena Marin și Cucu, de partea Faimosului: „Au încercat să se joace cu mintea ta!” Ce s-a întâmplat, de fapt, pe traseu?

,
Cucu, Elena Marin și Ștefan de la Survivor România 2021
Cucu, Elena Marin și Ștefan de la Survivor România 2021[Sursa foto: Captură KANAL D]

Jocul de imunitate de astăzi a fost unul tensionat, în special pentru echipa Faimoșilor, având în vedere că Zanni, Ștefan și Sebastian Chitoșcă au fost pe punctul de a se lua la bătaie. Ce concluzii au tras Elena Marin și Cucu după acest incident?


In articol:

Săptămâna a început prost pentru Faimoșii de la Survivor România 2021. Ei au pierdut primele două jocuri ale săptămânii, iar dacă în jocul pentru recompensă au fost aproape de victorie, în această seară, Faimoșii au pierdut la o diferență foarte mare, scorul final fiind de 10 la 2.

A existat un conflict între Zanni, Ștefan și Sebastian Chitoșcă, iar după ce au ajuns în camp, concurenții au analizat cele întâmplate. Ce i-au spus Elena Marin și Cucu lui Ștefan?

Elena Marin și Cucu sar în apărarea lui Ștefan. Este sau nu vinovat pentru cele întâmplate? 

Conflictul dintre Zanni, Ștefan și Sebastian Chitoșcă a pornit din cauza alegerilor pe care aceștia le-au făcut la joc. Ulterior, situația a scăpat de sub control, Ștefan și-a pierdut cumpătul și a sărit la bătaie, însă spiritele s-au calmat la timp și nu s-a ajuns la scene de violență.

Ajunși în camp, Cucu, Elena Marin și Ștefan au discutat despre cele întâmplate și au tras mai multe concluzii. Cei doi Faimoși sunt convinși de faptul că Zanni și Sebastian au vrut să îl provoce pe Ștefan pentru a-l pune pe acesta într-o lumină proastă.

„Ei te-au provocat și știi cum va cădea? Ștefan, ce a putut să ne facă și noi, săracii de noi, nu am făcut nimic, iar el a venit și a fost impulsiv. Din asta fac o dramă.”, a spus Elena Marin.

Citeste si: Cum ajunge Sebastian Chitosca sa incaseze un pumn de la Stefan Ciuculescu pe traseu. Ce zice sotia fostului fotbalist

Cucu este și el de părere că Ștefan nu a greșit cu nimic și că doar a fost provocat.

„Mi se pare că a fost o chestie de clasa a 5-a, ei au încercat să se joace cu tine, cu mintea ta, te-au jucat la psihic. A fost săptămâna trecută când ai intrat tu, fără să îți dai seama, că ai făcut alegerea greșit și ei s-au gândit să facă asta la caterincă. Dacă am fi câștigat puncte probabil că nu reacționau.”, a spus Cucu.

Ștefan este acuzat de Sebi, Cosmin și Zanni că își dorește să controleze restul echipei și să le dea ordine celorlalți colegi, el având o atitudine nepotrivită. În ceea ce îl privește pe Cucu, Zanni crede că, în momentul de față, Faimosul este confuz și nu știe ce tabără să aleagă. 

Citeste si: SCENE IREALE pe traseul Survivor Romania! Stefan Ciuculescu il ia la bataie pe Zanni, iar Sebastian Chitosca se baga intre cei doi Faimosi

 

Citește-ne pe

Citește și:

Momentul în care armata rusă atacă cu rachete mall-ul din Kremenciuk, surprins de camere. Oamenii, nevoiţi să sară în lac VIDEO

Sora lui Culiță Sterp, criticată dur de mămicile de pe instagram. Detaliul pentru care a fost pusă la zid: „Și eu sunt mamă, dar...”

Vicepreședintele Comisiei Europene a descins la București: Jourova susține că a venit să pună la punct Curtea Constituțională | Interviu

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Ana Porgras, declaratii socante despre ce nu s-a vazut la TV:"Am fost la un pas de lesin din cauza..."

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies