Ei au câștigat recompensa în această seară! Ce echipă și-a adjudecat victoria?

,
Lupta pentru punctul final în jocul de recompensă
Lupta pentru punctul final în jocul de recompensă[Sursa foto: Captură KANAL D]

Jocul pentru recompensă din această seară a ajuns la final, iar după o luptă crâncenă, o singură echipă și-a adjudecat victoria. Cine a câștigat recompensa?


In articol:

Înaintea jocului pentru recompensă, ambele echipe au avut în minte un singur gând: să dea tot ce au mai bun pentru a obține victoria. Chiar dacă toți concurenții s-au concentrat și au luptat pe traseu pentru a câștiga jocul, norocul a fost de partea unei singure echipe.

Cine a câștigat primul joc al săptămânii la Survivor România 2021?

Bucurie fără margini în echipa Războinicilor. Au câștigat jocul pentru recompensă și vor intra în posesia premiului fabulos pus în joc

În această seară, miza a fost una colosală la Survivor România 2021. Faimoșii și Războinicii de la Survivor România 2021 au luptat pentru a câștiga șansa de a primi câte un barbeque într-un loc special amenajat. Încă din primul moment în care au aflat despre premiul pus în joc, concurenții au fost motivați să dea totul pe traseu, lucru care s-a și întâmplat în cele din urmă.

Cele două echipe de la Survivor România 2021 s-au luptat pe un traseu care nu a fost deloc unul ușor, ci din contră, care i-a solicitat la maximum pe concurenți, încurajându-i să își depășească limitele.

În jocul pentru recompensă din această seară, scorul a fost deschis de Andrei din echipa Războinicilor, care l-a întâlnit pe traseu pe Ștefan din echipa Faimoșilor, acesta fiind primul duel al serii.

Războinicul Andrei a adus primul punct pentru echipa sa și și-a motivat colegii să dea tot ce au mai bun pentru a câștiga jocul. A fost un joc din care nu au lipsit momentele tensionate, s-a ajuns la ștefetă, iar în cele din urmă, echipa Războinicilor și-a adjudecat victoria.

Scorul din această seară a fost unul strâns, mai exact 10 la 9 pentru echipa Războinicilor.

După ce Andrei a adus punctul decesiv pentru echipa Războinicilor, concurenții și-au manifestat bucuria, aceștia fiind fericiți că se vor putea bucura de grătarul la care visează de luni bune, aceasta fiind miza jocului pentru recompensă din

această seară.

Pentru echipa Faimoșilor, săptămâna nu a început într-o notă pozitivă, chiar dacă au dovedit pe traseu că își doresc să obțină victoria. Vizibil dezamăgiți, mai ales că au pierdut doar la un punct distanță, Faimoșii speră să își recapete forțele și să se impună în fața Războinicilor în celelalte jocuri ale săptămânii, având în vedere că urmează jocurile pentru imunitate, cele care decid soarta celor două echipe. 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Alin Sălăjean, mesaj pentru una dintre cele mai frumoase femei din România: „Credeți că îmi va răspunde?” Cu ce vedetă internațională a încercat să ia legătura?

'Arma secretă' a medicilor de la Matei Balș, în lupta cu virusul COVID: 'Acest tratament va face diferența pentru pacienții vulnerabili'

Supele pot deveni toxice! Mare atenție când le preparați. Greșeala care le poate contamina

Irisha, probleme în avion la întoarcerea în România de la Survivor România 2021: "Am avut turbulențe, a început un mare scandal"

Irisha, dezvaluiri nestiute despre cate a indurat in competitia Survivor Romania 2021:" De dimineata pana seara bullying, a inteles ca pot fi un real pericol..."

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies