Raluca Dumitru a început să plângă atunci când i-a auzit vocea: „Te iubesc, iubirea mea!” Abia a mai putut vorbi de emoție!

,
Raluca Dumitru, concurentă la Survivor România 2021
Raluca Dumitru, concurentă la Survivor România 2021[Sursa foto: Captură KANAL D]

Deși este de puțin timp în competiție, Raluca Dumitru le simte lipsa apropiaților. Cine este persoana care a făcut-o să plângă? Nu și-a putut stăpâni emoțiile atunci când i-a auzit vocea.


In articol:

Cu toate că este o persoană puternică și în camp reușește să își impună punctul de vedere, atunci când vine vorba despre familie și despre prietenii apropiați, Raluca Dumitru se schimbă radical. Cine a reușit să o emoționeze până la lacrimi pe Faimoasa de la Survivor România 2021?

Raluca Dumitru, în lacrimi după jocul de comunicare. Cu cine a vorbit la telefon?

Pentru că au câștigat ultimul joc al săptămânii, jocul de comunicare, Faimoșii au putut vorbi la telefon cu prietenii lor, iar aceste conversații i-au făcut și mai puternici. Raluca Dumitru nu se află de la începutul competiției în Republica Dominicană, dar cu toate acestea, Faimoasa deja le simte lipsa celor dragi. Chiar dacă a încercat să pară puternică, în momentul în care i-a auzit vocea lui Răzvan Botezatu, bunul ei prieten, Faimoasa a început să plângă. A fost atât de emoționată, încât cu greu și-a mai găsit cuvintele.

Citeste si: Faimoșii și Războinicii, mai motivați ca niciodată să obțină victoria. Care este miza jocului de comunicare din această seară?

Nu mai este un secret pentru nimeni că pe cei doi îi leagă o frumoasă relație de prietenie de mai mulți ani. Răzvan Botezatu a ținut să îi transmită Faimoasei că este cea mai bună și că are parte de toată susținerea celor de acasă, care o iubesc și o admiră pentru tot ceea ce face la Survivor România 2021.

„Iubirea mea, Survivor! Te iubesc, iubirea mea! Ești frumoasă, ești superbă. Babi te iubește, te visează, vorbesc cu el în fiecare zi, toți te susținem, Raluca. Mai are puțin și termină casa, te așteaptă.

Îmi trimite poze, vorbim în fiecare zi. Îi e dor de tine de nu mai poate, te susține, a spart 3 televizoare până acum. Te iubim! Ești frumoasă, ești șmecheră, băi, suntem mândri de tine, Raluca. Vorbesc cu mama ta în fiecare zi. Postează mama ta cu tine, verișorul tău și-a făcut tricou. Ai creat o nebunie totală! Mă laud la toată lumea: „Știți că eu sunt prietenul Ralucăi Dumitru?” Iubi, te iubesc mult de tot, să știi că ți-ai depășit toate limitele. Rămâi așa cum ești tu, nu te abține de la nimic, ești superbă. Concentrează-te mai mult pe proba de final.”, a spus Răzvan Botezatu.

Raluca Dumitru a fost foarte încântată că a putut vorbi cu prietenul ei, dezvăluind că acest lucru a făcut-o mult mai puternică și a motivat-o să dea totul pentru a ajunge cât mai departe în cadrul competiției. 

Citeste si: Simona Hapciuc si Mellina, dezvaluiri incredibile din Republica Dominicana! "Eu acolo faceam topless, iar Jador statea..." Iata ce au spus cele doua foste concurente de la Survivor Romania!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Jobul plătit cu 14.000 de lei pentru care nu există candidaţi. Angajaţii se pot califica şi la locul de muncă

Zanni, atac fără precedent la adresa lui Ștefan: „Pentru mine e o cauză pierdută pentru că...” De la ce a pornit conflictul?

Colecționar de înfrângeri cu Real Madrid, Jurgen Klopp își explică neputința: 'Noi am avut nouă şuturi pe poartă, iar ei au avut doar unul'

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Ștefan a fost provocat să sară la bătaie? Elena Marin și Cucu, de partea Faimosului: „Au încercat să se joace cu mintea ta!” Ce s-a întâmplat, de fapt, pe traseu?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies