A fost o luptă crâncenă la Survivor România 2021, dar ei au reușit să iasă învingători! Ce echipă a câștigat jocul de comunicare?

,
Marius și Culiță Sterp la proba de îndemânare de la Survivor România 2021
Marius și Culiță Sterp la proba de îndemânare de la Survivor România 2021[Sursa foto: Captură KANAL D]

Chiar dacă a fost ultimul joc al săptămânii, concurenții din cele două echipe au luptat până la capăt și au dat dovadă de foarte multă ambiție și determinare. În cele din urmă, o echipă s-a concentrat mai bine, astfel că ei au ieșit învingători de această dată.


In articol:

Ultimul joc al acestei săptămâni la Survivor România 2021 a fost jocul pentru comunicare. Ca de fiecare dată, miza a fost una uriașă, iar concurenții au luptat pentru a-și adjudeca victoria. Traseul din această seară a fost destul de solicitant și i-a pus de mai multe ori în dificultate pe concurenții, însă ambele echipe au făcut față acestei provocări, Faimoșii și Războinicii fiind dornici și nerăbdători să comunice cu cei dragi.

Faimoșii au câștigat jocul pentru comunicare și se vor bucura de mult râvnitul premiu

Chiar dacă și Faimoșii și Războinicii au dat dovadă de ambiție și s-a văzut dorința lor de a câștiga jocul din această seară, Faimoșii s-au descurcat mai bine atât pe traseu, cât și la proba finală, astfel că ei și-au adjudecat victoria.

În această seară, scorul a fost deschis de echipa Faimoșilor, primul punct fiind adus de Ștefan. După ce jocul de comunicare a fost declarat deschis, pe traseul din Republica Dominicană a urmat o luptă crâncenă între cele două echipe. Punctul decisiv a fost adus în această seară de Culiță Sterp, acesta asigurând victoria Faimoșilor. Scorul final în ultimul joc al săptămânii la Survivor România 2021 a fost de 10 la 3 pentru echipa Faimoșilor.

Citeste si: Daniel Pavel, anunț de ultimă oră! Ce se întâmplă cu Sebastian Chitoșcă și Culiță Sterp după ce au încălcat regulamentul emisiunii? Decizie radicală în cazul celor doi Faimoși

Pentru că au reușit să se impună pe traseu și

să câștige jocul de comunicare din această seară, Faimoșii se vor bucura de premiul pus la bătaie. Mai exact, concurenții vor avea dreptul la o convorbire telefonică cu un prieten.

Dacă Faimoșii au motive serioase de bucurie, Războinicii sunt dezamăgiți că nu vor putea lua legătura cu apropiații. Ei se vor întoarce pe insula lor și se vor pregăti pentru consiliul de eliminare din această seară, care se anunță unul dificil.

Faimoșii au câștigat jocul de comunicare
Faimoșii au câștigat jocul de comunicare [Sursa foto: Captură KANAL D]

În această săptămână, până în momentul de față, trei concurenți sunt în pericol de eliminare. Este vorba despre Sebastian și Ștefan din echipa Faimoșilor și Bogdan din echipa Războinicilor. Lucrurile se pot schimba în funcție de votul favoriților săptămânii, iar ulterior, decizia finală va fi luată de public. Practic, concurentul care va primi cele mai puține voturi din partea publicului va fi cel pentru care aventura Survivor România 2021 va lua sfârșit.

În această săptămână, Războinicii au mai pierdut un coechipier, Sorin fiind eliminat din cauza problemelor de sănătate. 

Citeste si: Simona Hapciuc si Mellina, dezvaluiri incredibile din Republica Dominicana! "Eu acolo faceam topless, iar Jador statea..." Iata ce au spus cele doua foste concurente de la Survivor Romania!

 

Citește-ne pe
Citește și:

Ce se întâmplă în echipa Războinicilor după eliminarea lui Sorin? Incredibil ce au dezvăluit Albert și Maria despre Adelina: „De curând, atitudinea ei...” Urmărește o ediție...

Britney Spears trăiește o traumă, strigăt disperat în fața judecătorului: 'Îmi vreau viața înapoi'

Horoscop Cristina Demetrescu. Cum este afectată fiecare zodie în parte de Mercur Retrograd în această perioadă. Eclipsa de soare vine cu probleme mari

Replici acide între Elena Marin și Raluca Dumitru: „Elena, nu te uita la mine că...” Incredibil ce și-au spus cele două Faimoase în consiliu

Zanni, atac fără precedent la adresa lui Ștefan: „Pentru mine e o cauză pierdută pentru că...” De la ce a pornit conflictul?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies