Daniel Pavel, moment de sinceritate despre iubita lui. Care este cel mai mare regret al prezentatorului Survivor Romania in legatura cu femeia pe care o iubeste

Author: Alice Popescu
Daniel Pavel, despre iubita lui, Marina

Daniel Pavel, prezentatorul reality-ului Survivor Romania 2021 a dezvaluit cel mai mare regret legat de iubita lui cu care este impreuna de peste sapte ani.

Aflat la Survivor Romania 2021  in calitate de prezentator, Daniel Pavel a declarat in mai multe randuri ca se simte extrem de onorat pentru ca i s-a oferit aceasta propunere, mai ales ca nu este strain de locurile din Republica Dominicana.

Chiar daca se bucura de o experienta de neuitat, Daniel Pavel nu poate sa nu se gandeasca la cei dragi de acasa si cat de mult le simte lipsa. Desi este extrem de discret in ce priveste viata lui privata, Daniel a dezvaluit cateva din trairile care-l incearca de cand se afla la Survivor Romania si multe dintre ele se indreapta catre iubita lui.

Daniel Pavel, declaratii despre iubita lui, Marina

Citeste si: IMAGINI EXCLUSIVE! Locul secret in care se refugiaza Daniel Pavel dupa fiecare competitie Survivor Romania! Razboinicii si Faimosii ar plange daca ar vedea

"Te arde carnea și sufletul de dor, ce să mai. De iubita și de băiatul meu, alături de mama lui. Ei stau în afara țării, la Viena, unde apucasem să ajung pentru un proiect media, derulat în ultimii 5 ani. 

Îmi e foarte dor de România, în care piloni ai dorului sunt tatăl meu, pe care nu l-am văzut de 1 an deja, din pricina pandemiei și are 80 de ani, de fratele și de sora mea, cumnatul și de nepoții mei, 4 la număr”,  a declarat Daniel Pavel pentru  click.ro.

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”

Ilinca Vandici si Daniel Pavel vin la

Marina si Daniel Pavel sunt impreuna de sapte ani si se inteleg de minune, prezentatorul Survivor Romania 2021  declarand ca au invatat foarte multe unul de la celalalt completandu-se, insa ceea ce ii implineste cel mai mult este faptul ca au aceleasi pasiuni si anume calatoriile.

Daniel Pavel si iubita lui, Marina, sarbatoresc sapte ani de cand sunt impreuna

Citeste si: Cine este Daniel Pavel, noul prezentator Survivor Romania 2021! Cati ani de televiziune are si mesaj a transmis fanilor Survivor Romania

Pot spune că am fost destul de itineranți în acești ani și am jucat un fel de-a v-ați ascunselea, prin câteva orașe europene – unde ajungeam eu, venea și ea, și invers. Fie eu, fie ea, săream mai departe, ea sau eu ziceam – okay, merg și eu acolo, și ne vedem.  Au fost așa: Sibiu, București, Vamă, Varșovia, Bratislava și Viena. Ea este născută în Basarabia și are formări în studii economice internaționale, management în turism și logistică – supply chain.  Pentru că vorbește fluent rusă, engleză și, de curând și germană, a fost recrutată de cel mai puternic furnizor local de servicii de supply chain, din Viena”

 


Nona și Patrick, primul sărut în camera roșie! „Eu sunt fericită! Casa iubirii, mulțumesc pentru un sărut frumos!” Iată cum a reacționat Ionuț!

Nona a decis să renunțe la Ionuț și l-a chemat pe Patrick în camera roșie! Cei doi s-au sărutat cu patos, spre marea uluire a lui Ionuț! Nona i-a mărturisit de ce i-a trezit suspiciuni! „Mi se părea că te joci!”

Cookies