Ella a detonat bomba: Jador este, într-adevăr, cu Georgiana: "Are iubită, este cu ea, a fost dintotdeauna cu ea"! Dovada incontestabilă pe care a prezentat-o

,

Ella a afirmat într-un live că Jador are o relație de mult timp cu Georgiana și că ea a fost doar folosită de acesta.


In articol:

"Jador are iubită, este cu Georgiana, a fost dintotdeauna cu Georgiana.

Cea mai mare durere este că abia acum am aflat, m-a folosit pentru faimă și nu numai pe mine.

I-am stricat planurile, avea de gând să se întoarcă în casă.

Nu a fost vorba că nu am vrut să merg acasă la el, a dat-o pe victimizare, funcționa bine la voi. 

I-am zis că vreau să fiu lângă el, să îl ajut, să ne dăm o șansă reală, dacă funcționează, bine, dacă nu nu. Nu mi-a răspuns, în schimb în spate, pe la toți prietenii, pe la toată lumea că mă iubește, că plânge după mine. Nu înțelegeam ce se întâmplă de nu răspunde. L-am blocat și eu peste tot", a spus Ella într-un live.

Ea le-a transmis fanilor și ce dovadă are că Jador a fost dintotdeauna cu Georgiana. "Am văzut un ghiozdan, am căutat pozele cu el și Georgiana de pe internet și am văzut că era același ghiozdan. Mi-am dat seama că ei doi sunt împreună", a dezvăluit Ella în live-ul respectiv.

Citeste si: Andy, aparitie socanta! "Fata mea de la sala... nu va speriati..." Iata cum si-a uluit fanii fostul concurent de la "Puterea dragostei"!

Jador i-a dat plângând replica Ellei!

Jador a reacționat la live-ul Ellei. Cântărețul a plâns, fiind foarte supărat de ce a spus Ella pe live.

Jador a fost foarte supărat că Ella a spus pe live că el se află cu Georgiana la hotel și că are o relație de mai mulți ani cu aceasta.

El o acuză pe Ella că a mințit, într-un live replică la live-ul Ellei. "Nu înțeleg cum o femeie care mă iubește poate să spună asta", a reacționat Jador. 

"Auzi, mă, Ella e pe live și a spus că eu sunt cu Georgiana. 

Sunt supărat din cauza unei femei care face un rău și nu știu de ce. Nu înțeleg de ce.

Nu sunt cu Georgiana. Ella a spus pe live că sunt cu Georgiana și fac live cu ea. Sunt într-o cameră de hotel singur. Mă dor unele chestii care vin din partea ei. Oamenii cred chestia asta, dar nu mai vorbi și tu chestia asta că știi că nu-i adevărat.

Am stat cu ea (n.r.: cu Ella) în Londra trei zile, ce femeie ar accepta să știe că eu am stat cu ea în Londra trei zile. Ce femeie ar accepta să mă pup cu alte fete, multe alte chestii. E dureros că vine din partea ei și încearcă să-mi denigreze imaginea. Dar lumea care știe simte și o să vadă", a spus Ella într-un live.

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Surpriză uriașă! Mocanu a făcut anunțul: "Ghiciți cine merge în locul meu la Puterea dragostei"! E un personaj celebru, cunoscut de toată țara!

Polițiștii ies în stradă: proteste în fața MAI și a mai multor prefecturi din toată țara

Oana Zăvoranu l-a făcut de râs pe celebrul Cove de la Pro Tv în întreaga țară! Ce făcea acesta în pat. Querida nu mai are limite

Denisa, atac dur la adresa lui Nelson Modialu! "Sa ii spui tatalui tau sa nu mai vorbeasca de mine, ca il dau in judecata!" Afla cum va reactiona Livian, MIERCURI,...

Manuela a dansat romantic cu Marius! Ce a urmat între cei doi este halucinant

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies