Jador i-a dat plângând replica Ellei! Ce l-a supărat atât de tare: "Nu înțeleg cum o femeie care mă iubește poate să..."

,

Jador a reacționat la un live al Ellei. Cântărețul a plâns, fiind foarte supărat de ce a spus Ella pe live.


In articol:

Jador a fost foarte supărat că Ella a spus pe live că el se află cu Georgiana la hotel și că are o relație de mai mulți ani cu aceasta.

El o acuză pe Ella că a mințit, într-un live replică la live-ul Ellei.

"Nu înțeleg cum o femeie care mă iubește poate să spună asta", a reacționat Jador. 

"Auzi, mă, Ella e pe live și a spus că eu sunt cu Georgiana. 

Sunt supărat din cauza unei femei care face un rău și nu știu de ce. Nu înțeleg de ce.

Nu sunt cu Georgiana. Ella a spus pe live că sunt cu Georgiana și fac live cu ea. Sunt într-o cameră de hotel singur. Mă dor unele chestii care vin din partea ei. Oamenii cred chestia asta, dar nu mai vorbi și tu chestia asta că știi că nu-i adevărat.

Am stat cu ea (n.r.: cu Ella) în Londra trei zile, ce femeie ar accepta să știe că eu am stat cu ea în Londra trei zile. Ce femeie ar accepta să mă pup cu alte fete, multe alte chestii. E dureros că vine din partea ei și încearcă să-mi denigreze imaginea. Dar lumea care știe simte și o să vadă", a spus Ella într-un live.

Imagini uluitoare cu Perversu' de pe Târgu Ocna și Jador!

Jador s-a obișnuit să facă vlog de peste tot unde merge cu Perversu' și Nikolas Sax. De data asta au fost la supermarket și Perversu' s-a făcut că fură ceva.

"Nu te cred! Băi, dacă-l iei, ești prost! Îl plătesc eu, nu fi prost.

Îl furi pe bune? Da' măcar fură ceva scump", a spus Jador.

Câți bani câștigă, de fapt, la o cântare Jador de la" Puterea dragostei"

Prezența lui Jador la" Puterea dragostei" i-a mărit uluitor  cota  acestuia printre cântăreții de manele.

Jador susține cântări atât în țară, cât și în străinătate, pentru românii din diaspora, iar concertele i-au umplut deja buzunarele cântărețului.

Jador susține, în medie, 12 cântări pe lună. Onorariul lui și al formației este de 4.000 de euro pentru un concert care durează o oră și jumătate. La aceste sume se adaugă banii pe care spectatorii îi aruncă la lăutari, iar aceste sume sunt și ele considerabile.

Numai din onorarii Jador încasează lunar circa 50.000 de euro, din care rămâne cu mai bine de jumătate după ce își plătește instrumentiștii.

La veniturile lui Jador se adaugă și sumele pe care le încasează de pe YouTube, vlogul lui, dar mai ales piesele având vizualizări uluitoare.

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Părinţi români amendaţi în Germania pentru că au luat copilul în călătorie, deşi în România nu e vacanţă şcolară

Mama Manuelei a venit la "Puterea dragostei"! Ce i-a mărturisit Ricardo în camera roșie despre noaptea la hotel cu Manuela

E alertă maximă printre cei care dețin o mașină Ford: 39.000 de modele ar putea lua foc; în total 350.000 de vehicule au fost chemate la dealeri

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Un nou concurent la "Puterea dragostei"! Explozie de bucurie în casa fetelor! Cu cine a dansat

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies