Surpriză uriașă! Mocanu a făcut anunțul: "Ghiciți cine merge în locul meu la Puterea dragostei"! E un personaj celebru, cunoscut de toată țara!

,

Bogdan Mocanu s-a filmat în mașină cu anturajul lui Jador, Perversu' de pe Târgu Ocna și Nikolas Sax.


In articol:

"Ghiciți cine merge în locul meu la Puterea dragostei. Ia uite-l", a spus Bogdan Mocanu într-un vlog, îndreptând camera spre Perversu'.

"Mariana, ești luată toată!", a spus Perversu', râzând.

"Știi de ce o iau? Ca să vorbesc mai mult ca ea, să-i înnebunesc capul", a mai spus Perversu'.

"Așa a crezut și Nelson Mondialu, că vorbește mai mult ca ea, l-a înnebunit și pe el", a replicat Mocanu.

Citeste si: Andy, aparitie socanta! "Fata mea de la sala... nu va speriati..." Iata cum si-a uluit fanii fostul concurent de la "Puterea dragostei"!

Simina a vrut și ea să scoată o piesă! Perversu' a dezvăluit discuția 

Jador a filmat o discuție în care apar Perversu' de pe Târgu Ocna și Nikolas Sax. Discuția a devenit un vlog, publicat pe contul de YouTube al lui Jador.

Perversu' a făcut dezvăluirea: Simina a vrut și ea să scoată o piesă. I-a zis despre acest lucru lui Hamude și a rezultat o discuție fabuloasă.

Perversu': Îi zice Simina lui Hamude: "Să vorbesc și eu cu Ovidiu poate-mi face și mie o piesă"

Jador: Pentru cine?

Perversu': Ea, mă, să cânte ea

Jador: Da, mă, dar pentru cine piesa?

Perversu': Pentru Iancu, nu cred că pentru tine (...) Hamude îi zice mai pe mirat: "Ai tu voce?". La care ea, stă o fracțiune de secundă: "Păi ce, tu ai?"

Altcineva, aflat în încăpere, care a asistat și la discuție, a povestit continuarea: "Hamude frustrat fiind, când i-a zis Simina "Păi ce, tu ai?" se umflă în pene și cică: "Eu am evenimente".

 

Citește-ne pe
Citește și:

Uluitor! Ce mesaje își dădeau Pirui și Iancu! Telefonul Andreei a scos la iveală discuții incredibile! Cum se alintau cei doi

'Telefoanele sună fără oprire' la MApN: peste 40.000 de apeluri de la persoane interesate de vaccinare, în doar 24 de ore

Nu mânca iaurt, brânză sau lapte dacă iei aceste medicamente! Se crează o substanță toxică în corp care poate face ravagii în organism

Denisa și Iancu s-au despărțit! S-a ajuns la jigniri dure! Care este, de fapt, motivul încheierii relației! Este uluitor

Denisa a detonat bomba: "L-am lăsat să mă ardă în club și el se sărută cu Pirui"! Scandal șocant la "Puterea dragostei"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies