Andy, aparitie socanta! "Fata mea de la sala... nu va speriati..." Iata cum si-a uluit fanii fostul concurent de la "Puterea dragostei"!

Andy a fost unul dintre cei mai admirati si apreciati concurenti din primul sezon "Puterea dragostei"

Andy a revenit la "Puterea dragostei" in sezonul al doilea mai hotarat ca oricand sa isi gaseasca jumatatea, insa la un moment dat, in urma unor certuri aprinse in casa, tanarul a decis sa se retraga din emisiune.

Andy a plecat din emisiunea "Puterea dragostei" in urma cu cateva saptamani. La scurta vreme el a publicat un mesaj pe contul său de Facebook, adresat colegilor sai din cadrul show-ului.

"Pe mulți dintre prietenii mei îi iubesc,chiar dacă unii dintre ei mă urăsc...", a scris Andy Adetu pe Facebook, alăturând textului o poză cu el.

Citeste si: SE SCHIMBĂ Codul Rutier. Ce se întâmplă cu permisele auto. Se dă lege - capital.ro

Inainte de plecarea din casa "Puterea dragostei", Andy a avut o cearta destul de dura cu Jador. Andy l-a jignit din nou pe Jador, numindu-l "urs" și "cioban", în timp ce Jador a spus despre Andy că e fițos.
Astfel s-a creat o cearta in trei, iar acestia si-au aruncat vorbe grele. Nu a fost prima data când Jador s-a aflat într-o dispută cu Andy și None. Jador s-a contrat si în trecut în emisiune cu None și cu Andy.
Desi revenise in casa "Puterea dragostei" cu ganduri serioase de a-si gasi jumatatea, Andy a decis la un moment dat sa se retraga din emisiune.

De curand, Andy a revenit in mediul virtual cu noi detalii din activitatile sale. Acesta le impartaseste fanilor sai multe dintre trairile sale, mai ales de cand a parasit casa "Puterea dragostei". Zilele trecute acesta a fost surprins in timpul antrenamentelor sale la sala de fitness. Exercitiile extrem de dificile executate cu indarjire i-au uluit pe fanii sai din mediul virtual.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies