Eliminarea la care nu se aștepta nimeni! Cristina Mihaela a dezvăluit cine a părăsit competiția Puterea Dragostei, dar și cine este favoritul săptămânii

,
Cristina Mihaela, prezentatoarea emisiunii Puterea Dragostei
Cristina Mihaela, prezentatoarea emisiunii Puterea Dragostei[Sursa foto: Captură KANAL D]

Fanii emisiunii Puterea Dragostei au avut parte de o mare surpriză în Gala de duminică. Cine este favoritul săptămânii și cine a părăsit competiția?


In articol:

Cel mai așteptat moment al serii în Gala de duminică a emisiunii Puterea Dragostei este cel în care prezentatoarea emisiunii, Cristina Mihaela, anunță favoritul săptămânii și concurentul eliminat din casa iubirii.

Ce le-a dezvăluit Cristina Mihaela concurenților?

Alexandra sau Marinescu? Cristina Mihaela a anunțat favoritul săptămânii în casa Puterea Dragostei

Dacă unii concurenți de la Puterea Dragostei au reușit să îi cucerească pe cei de acasă și sunt votați săptămână de săptămână, alții nu se bucură de aceeași apreciere din partea publicului. Evident, în momentul în care își aleg preferații, cei de acasă sunt foarte atenți la felul în care concurenții se comportă în cadrul emisiunii, astfel că orice reacție deplasată este taxată de public.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de sâmbătă, 24 aprilie 2021–A doua parte- VIDEO. Filmare compromițătoare cu 3 concurenți din casa Puterea Dragostei: „Au ridicat puțin capul de sub cearșaf și...”

În aceasă săptămână, cei doi favoriți au fost Alexandra și Marinescu, doi concurenți foarte iubiți de public. Aceștia s-au luptat pentru titlul de lider suprem în casa iubirii în următoarea săptămână, dar și pentru cecul în valoare de 1500 de euro.

Cristina Mihaela a făcut, în cele din urmă, anunțul mult așteptat și a rostit numele favoritului săptămânii. De această dată, Marinescu a primit cele mai multe voturi din partea celor de acasă. 

„Favoritul săptămânii, câștigătorul acestui cec în valoare de 1500 de euro, liderul suprem în casa Puterea Dragostei și cel care își protejează casa în această seară este Marinescu.”, a spus Cristina Mihaela, prezentatoarea emisiunii Puterea Dragostei.

Cine a părăsit competiția Puterea Dragostei?

În această seară, Seya și Alex au fost în pericol de eliminare, ei fiind votați de restul concurenților din casa iubirii. Având în vedere că Marinescu a fost ales favoritul publicului în această săptămână, acesta și-a protejat casa și l-a salvat de la eliminare pe Alex, ceea ce înseamnă că pentru Seya competiția Puterea Dragostei a luat sfâșit.

„Ați auzit ceva? Eu am vorbit cu managerul meu și chiar astăzi îmi spunea, nu știu dacă ați auzit sau nu, că m-a rugat să vin acasă. Mi-a zis: „Hai că avem foarte multe proiecte de făcut.” Chiar voiam să cer producției să plec acasă. S-a întâmplat.”, a spus Seya după ce a aflat că va fi eliminată de la Puterea Dragostei.

În gala din această seară, Cutia Pandorei a ascuns din nou un mesaj important.

Cristina Mihaela, prezentatoarea emisiunii Puterea Dragostei, le-a dezvăluit favoriților săptămânii că vor avea ocazia de a merge la o întâlnire romantică cu partenerul sau partenera.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de vineri, 23 aprilie 2021 – A doua parte- VIDEO. Un nou război Aya-Alexandra: "Minți!"

 

Citește-ne pe
Citește și:

Maria, dezvaluiri socante despre Alexandra! "Faceai jocuri cu George si cu Codrut..." Urmariti o noua editie exploziva Puterea dragostei, VINERI, 23 aprilie, de la...

Scrisoare deschisă a primarilor de sector: Edilii se revoltă că au fost lăsaţi în afara PNRR, dintr-un detaliu birocratic

Scandal ca la ușa cortului! Elena Ionescu și Cristina Șișcanu s-au luat la ceartă în direct! De la ce a pornit totul

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de vineri, 23 aprilie 2021 – Prima parte - VIDEO. Tensiuni uriașe: se sparge geamul!

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de joi, 22 aprilie 2021 – A doua parte - VIDEO. Adriana îl stropește cu suc pe Marinescu!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies