Eliminare la Bravo, ai stil! Celebrities. Ilinca Vandici face anunțul de care se temeau toate concurentele din competiție

Author: Alice Popescu
Actualizat: 15 ian 2022, 22:35

Ilinca Vandici face anuntul despre eliminare

Sursa: Captură KANAL D

Gala eliminatorie sambata seara la Bravo, ai stil! Celebrities.

Concurentele Bravo, ai stil! Celebrities trec prin furcile caudine in aceasta sambata de la ora 20:00 la Kanal D cand are loc Gala eliminatorie. Astfel, Ilinca Vandici face anuntul de care se temeau toate concurentele competitiei de stil. Insa, inainte de a ajunge in faza eliminariii, concurentele au de facut un show pe care juratii Bravo, ai stil! Celebrities il vor nota ca atare.

Citeste si: Cine a fost eliminată de la Bravo, ai stil! Celebrities dintre Raluca Dumitru, Mellina și Amna: "Chiar am rămas fară cuvinte!"

Eliminare la Bravo, ai stil! Celebritie. Cine va pleca din competitie

Se pare ca in aceasta seara, concurentele nu au fost la inaltimea asteptarilor juratilor sau cel putin o parte dintre ele. O nota de 2 i se pare potrivita pentru prestatia unei concurente din partea temutului jurat Bravo, ai stil! Celebrities, Maurice Munteanu.

Raluca Dumitru ia in vizor o noua concurenta si considera ca este imbracata prea simplu pentru o Gala: "Mi se pare ca e putin cam simpla pentru Gala.

As fi vazut putin mai mult!"

Ilinca Vandici face anuntul despre concurenta Bravo, ai stil! Celebrities

Citeste si: Raluca Dumitru o taxează dur pe Viviana Sposub la Bravo, ai stil! Celebrities: "Rochia asta a purtat-o și Ilinca într-una din emisiuni!"

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Adina Halas: "Da, nu sunt de acord!"

Tibi Clenci: "Ma astept la mult mai mult decat atat la voi, fetelor!"

Raluca Badulescu: "Tinuta lipseste cu desavarsire"

Maurice Munteanu:"Nu e nici pe tema!"

Cine va fi eliminat in Gala Rock'n Roll Baby? Cine va parasit competitia Bravo, ai stil! Celebrities? Ilinca Vandici face anuntul de temut din cadrul acestei editii.

Nu rata una din cele mai palpitante Gale in aceasta seara de la ora 20:00!