Ruxi, ținută excepțională în ediția din această seară Bravo, ai stil! Celebrities. Concurenta, schimbare dramatică de look! Cum s-a prezentat în platoul emisiunii

Author: Alice Popescu
Actualizat: 13 oct 2022, 10:45

Ruxi, tinuta exceptionala la Bravo, ai stil! Celebrities

Sursa: Captură KANAL D

Ruxi a fost ultima concurenta care a defilat in aceasta seara la Bravo, ai sti! Celebrities si aparitia ei a fost, desigur, una senzationala.

Ruxi a fost inca o data la inaltime cu aparitia din aceasta seara la Bravo, ai stil! Celebrities.

Lui Maurice Munteanu ii aminteste inevitabil de designerul francez Sonia Rykiel tot ce a facut in aceasta seara Ruxi si admite ca una din cele mai rebele concurente de la Bravo, ai stil! Celebrities ramane un reper ne prea avand concurenta.

Citeste si: Viviana Sposub a făcut măcel printre concurentele Bravo, ai stil! Celebrities. A ajuns în fruntea clasamentului după doar o Gală

Maurice Munteanu despre Ruxi: "Stilistic vorbind, le da clasa..."

  "Sa stii ca unul dintre motivele pentru care asteptam de multe ori sa merg la Paris Fashion Week nu erau prezentarile in sine pentru ca multe dintre ele nu imi placeau. Unul dintre show-urile mele preferate era Sonia Rykiel. Ma trimiti foarte tare cu gandul si nu este prima oara prin definitie marca Sonia Rykiel.

E foarte greu sa mixezi par rosu, combinatia mov, paiete, dantele. Tot look-ul era o cerebrare a modei. Sonia Rykiel iubea femeia pariziana. Manechinele nu defilau, era o atmosfera foarte vine. E foarte bine punctat.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Exclusiv! Amna, adevărul despre ce a supărat-o cel mai tare la Bravo, ai stil! Celebrities:

Juratii saluta intentia stilistica a la Sonia Rykiel a lui Ruxi

Pe mine nu ma intereseaza comportamentul concurentei X, concurenta Viviana, Maricica...nu ma intereseaza. Aici nu am afinitati cum e cutareasca ca aia e rautacioasa ca ailalta nu e rautacioasa. Pe mine nu ma intereseaza aceste lucruri. Pe mine ma intereseaza sa analizez capacitatile lor stilistice. Si stilistic vorbind, le da clasa.

Raluca Badulescu si Tibi Clenci nu au stat prea mult la discutie si i-au dat din start calificativele: "E foarte misto si make-up-ul si acei pistrui. La inceput am zis despre tine ca vrei sa fii si stilist si designer."

 


Cine este Alina, noua concurentă din Casa iubirii, sezonul 2? Tânăra a făcut dezvăluiri uluitoare! „Am acasă un băiețel de 4 ani!” Iată care sunt cei trei concurenți care i-au atras deja atenția!

Alina este noua concurentă care a pășit astăzi în Casa iubirii! Tânăra a mărturisit că a pus deja ochii pe trei dintre băieți! „Am o slăbiciune pentru ochii albaștri” Iată ce detalii neașteptate au ieșit la iveală din trecutul Alinei! 

Cookies