Viviana Sposub a făcut măcel printre concurentele Bravo, ai stil! Celebrities. A ajuns în fruntea clasamentului după doar o Gală

Author: Alice Popescu

Viviana Sposub a ajuns in fruntea clasamentului Bravo, ai stil! Celebrities

Sursa: Captură KANAL D

Viviana Sposub a spulberat clasamentul la Bravo, ai stil! Celebrities odata cu Gala Tokyo Glam.

Viviana Sposub a reusit o figura remarcabila in Gala Tokyo Glam

acolo unde a strans numai note de 5 avand atat tinuta buna cat si momentul de exceptie in viziunea juratilor competitiei Bravo, ai stil! Celebrities. Iar surpriza a venit la finalul competitiei atunci cand Ilinca Vandici a anuntat clasamentul final in urma Galei si pe saptamana ce tocmai s-a incheiat.

Surpriza sau nu pentru unele concurente, Viviana Sposub s-a aflat in fruntea clasamentului in urma Galei cu cele mai multe puncte din partea

juratilor si a mai luat si cele doua puncte bonus din partea lui Victor Slav pe care a decis tot ei sa i le acorde fiind impresionat de evolutia ei din Gala Tokyo Glam.

Citeste si: Raluca Dumitru și Ruxi au plecat din platoul Bravo, ai stil! Celebrities. Ce s-a întâmplat în timpul competiției: "Am renunțat!"

Viviana Sposub, in fruntea clasamentului Bravo, ai stil! Celebrities

In ce-i priveste pe jurati, acestia au declarat ca notele maxime au fost acordate Vivianei pentru ca tinuta ei a fost impecabila, iar momentul l-a tinut pe Maurice Munteanu cu sufletul la gura de la inceput pana la sfarsit. Concurenta a demonstrat inca o data ca da dovada de talent actoricesc. 

Tibi Clenci: "Te intorci intr-o zona clasica acum si urma sa ne arati daca poti si acolo si aici.

De asta am spus si antiteza, umor modern, umor clasic. Am ramas cu gura cascata, iar cat despre styling, nu am multe de discutat. Eu cred ca esti cea mai frumoasa de pana acum! Gusturile fac diferenta. Bravo!"

Citește și: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”

Viviana Sposub si-a adjudecat primul loc in clasamentul punctelor acordate de jurati

Citeste si: Ruxi aruncă bomba: "De mâine pot să plec!"Jurații, Bravo, ai stil! Celebrities, indignați de comportamentul concurentei: "Ce vrei, să îți punem o fundă, ia-ți poșeta și pleacă acasă! Să ne simțim noi prost, sau ce?

Maurice Munteanu: "Ai integrat un element foarte urban, acest detaliu fetis, aceste tocuri ametitoare. Imi place foarte mult rochia si faptul ca are un imprimeu organic si faptul ca are o trimitere la pliseurile Issey Miyake. Imi place ca ai breton, la fel bretonul si ca accesoriul de pe cap iti pune in evidenta machiajul."

Prăjitură cu iaurt, rețeta speciala a Patriziei Paglieri, la Dimineața cu noi, 22 iulie 2022. Un desert light și ușor de preparat

Insa, in ce priveste clasamentul stelutelor, pe primul loc a ramas ca intotdeauna Ruxi, una din cele mai controversate concurente din acest sezon Bravo, ai stil! Celebrities care a depasit demult nivelul de styling, ajungand in zona de design.