Ruxi aruncă bomba: "De mâine pot să plec!"Jurații, Bravo, ai stil! Celebrities, indignați de comportamentul concurentei: "Ce vrei, să îți punem o fundă, ia-ți poșeta și pleacă acasă! Să ne simțim noi prost, sau ce?

,
Ruxi, certata grav de juratii Bravo, ai stil! Celebrities

Ruxi, declaratii controversate la Bravo, ai stil! Celebrities

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Ruxi a fost certata grav de juratii Bravo, ai stil! Celebrities dupa ce a declarat in timpul competitiei ca nu mai vrea sa isi dea interesul.


In articol:

Ruxi a venit în fata juraților, în Gala Tokyo Glam cu o ținută pe care Tibi Clenci a catalogat-o drept una care bate mai degrabă spre India decât spre Japonia, iar Raluca Badulescu a confirmat faptul că styling-ul concurentei este puțin încropit.

Ruxi arunca bomba la Bravo, ai stil! Celebrities și spune că vrea să plece

Ruxi: "Daca eram pe drama, făceam crize. Nu sunt pe drama, doar mi-am spus niste păreri când sunt întrebată. Sunt de 5 luni aici și consider că am dat foarte mult timp și energie acestei emisiuni și am dreptul să spun că nu mai vreau să dau energie și timp. Am dreptul să spun că nu mai pot că nu îmi mai dau interesul cum mi l-am dat până acum pentru că nu mai am energie și nici voință. Eu mi-am demonstrat ce am avut de demonstrat că după asta sunt capabila să fac haine și să îmi dezvolt cariera și pe partea asta. De mâine pot să plec!"

Ruxi vrea sa plece de la Bravo, ai stil! Celebrities

Ruxi, declaratii care ii infurie pe juratii Bravo, ai stil! Celebrities

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Raluca Badulescu: "E decizia ta, e treaba ta! Ceea ce dai la Bravo, ai stil! nu primești înapoi??? Ai fost prima în topul steluțelor?

Maurice Munteanu, revoltat de declaratiile lui Ruxi

Maurice Munteanu: "Care-i problema? Că te simți încolțită? Că a muncit prea mult și nu e răsplătită? Ți s-a zis că ești cea mai mișto, ai fost în topul clasamentului. Ce ai vrea, să iți punem o funda, să iți dam un cec de un milion de euro?! Daca consideri că ai făcut tot ce ai putut, ia-ți poșetă și pleacă acasă.

Să ne simțim noi prost, că ce? Ei competiție până la urma. Cine a spus în viață că lucrurile mișto se obțin repede? Orice e greu."

 

Citește-ne pe

Citește și:

Bella Santiago s-a dezlănțuit în platoul Bravo, ai stil! Celebrities și a arătat cate înjurături știe

Diagnosticul sever pus de Ladislau Boloni: 'Azi, din păcate, în fotbalul românesc nu găseşti un jucător talentat'

Veste bună pentru pensionari, îi aşteaptă o nouă majorare. Anunţul făcut de Lia Olguţa Vasilescu

Reacția neașteptată a lui Ruxi după ce Bella Santiago a detronat-o în Gala specială de Anul Nou

Anunțul șocant al Bellei Santiago la Bravo, ai stil! Celebrities! De ce vrea să se retragă din competiție până in Marea Finala

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies