Reacția neașteptată a lui Ruxi după ce Bella Santiago a detronat-o în Gala specială de Anul Nou

Author: Alice Popescu
Actualizat: 06 ian 2022, 00:57

Ce spune Ruxi despre performanta Bellei Santiago la Bravo, ai stil! Celebrities

Sursa: Captură KANAL D

Bella Santiago, noua concurenta Bravo, ai stil! Celebrities, a reusit performanta ca in ultima Gala in care a performat sa o si castige.

Bella Santiaga s-a aflat in fruntea clasamentului in ce priveste Gala speciala in prima zi de Anul Nou dupa ce a avut un moment in care juratii nu au avut ce sa ii reproseze, cel putin Maurice Munteanu si Raluca Badulescu pentru ca Tibi Clenci a tinut sa ii faca o mica observatie noii concurente si anume faptul ca tinuta este una mult prea clasica.

Citeste si: Anda Adam, prima imagine cu fetița logodnicului ei, Yosif Mohaci! Cântăreața se află în vacanță la munte cu toată familia

Reactia surprinzatoare a lui Ruxi dupa ce Bella a reusit sa ii sufle in ceafa in clasamentul stelutelor

Cu toate acestea, nimeni nu a putut contesta performanta intr-un timp atat de scurt a Bellei Santiago, nici macar Ruxi care a fost foarte incantata de tot ce a facut pana acum noua concurenta in cadrul competitiei Bravo, ai stil! Celebrities spunand-o fara niciun resentiment.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Bella Santiago, la duel cu Ruxi pe primul loc. Ce parere are veterana competitiei Bravo, ai stil! Celebrities

Citeste si: Iubita lui Victor Slav, schimbare radicală de look! Abia o mai recunosti! Uite cum arată acum Selina

Ruxi: "Ma regasesc in Bella. Am si zis ca mai e cineva in platou care rade fara sa isi dea seama ca rade tare si se aude.

Face glume care s-ar putea sa o puna intr-o pozitie proasta si nu ii pasa, de genul asta. Spune adevarul chiar daca spune sub forma de gluma. Mi-a dat un vibe bun de cand a venit.  Intre noi este o chimie. Are si un restaurant cu mancare pe care eu o ador. Atat timp cat merita si pana acum am considerat ca merita, as fi proasta sa ma oftic pe chestia asta.
Daca la un moment dat o sa consider ca nu merita si o sa ma frustreze chestia asta, nu stiu ce o sa fie. Momentan merita pe deplin. Galele a rupt. Ce sa fac acum, o sa muncesc eu mai mult. Ma apuc sa cant. Nu ma asteptam ca Bella sa imi sufle in ceafa si sa se schimbe asa clasamentul, dar i-am zis ca atat cat merita, nu am de ce sa ma oftic.
Cand n-o sa mai fie misto, o sa ma frustrez si o sa zic."