Raluca Dumitru o taxează dur pe Viviana Sposub la Bravo, ai stil! Celebrities: "Rochia asta a purtat-o și Ilinca într-una din emisiuni!"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 12 oct 2022, 09:40

Ce i-a spus Raluca Dumitru Vivianei Sposub

Sursa: Captură KANAL D

Raluca Dumitru ii atrage atentia Vivianei Sposub ca a venit cu o rochie pe care a purtat-o si prezentatoarea TV, Ilinca Vandici.

Din aliate, Raluca Dumitru si Viviana Sposub au ajuns cele mai mari rivale? Nu se stie incotro se indreapta relatia celor doua concurente, dar cu siguranta, Raluca Dumitru nu rateaza nicio ocazie sa nu o intepe pe fosta

ei aliata.

De aceasta data, concurenta remarca un detaliu important atunci cand ii analizeaza styling-ul Vivianei si anume ca rochia este cea pe care si Ilinca Vandici a purtat-o intr-o editie Bravo, ai stil! Celebrities.

Citeste si: Raluca Dumitru și Ruxi au plecat din platoul Bravo, ai stil! Celebrities. Ce s-a întâmplat în timpul competiției: "Am renunțat!"

Viviana Sposub luata in vizor de Raluca Dumitru la Bravo, ai stil! Celebrities

Raluca Dumitru: "Mai avem putin pana la Finala si da, trebuie sa ne implicam si sa ne chinuim mai mult. Ai pus acel tulle pentru ca rochia asta a purtat-o si Ilinca intr-una din emisiuni."

Citește și: Arsurile la stomac- de ce apar si cum scapi de ele

Mai mult, se pare ca Amna este cea care intra in colimatoriul juratilor Bravo, ai stil! Celebrities dupa ce Maurice Munteanu ii atrage atentia ca mai degraba tine cont de sfaturile unei concurente decat de ce ii spun

ei.

Amna, certata grav de Maurice Munteanu

Citeste si: Ruxi aruncă bomba: "De mâine pot să plec!"Jurații, Bravo, ai stil! Celebrities, indignați de comportamentul concurentei: "Ce vrei, să îți punem o fundă, ia-ți poșeta și pleacă acasă! Să ne simțim noi prost, sau ce?

Amna: "Eu notez tot ce spune Rux de fiecare data..."

Anamaria Prodan a șocat din nou Internetul. Ce și-a făcut sexy impresara la sprâncene și cum arată acum

Maurice Munteanu: "E mai important sa noteze ce spune o concurenta decat ce spun juratii pana la urma.

De trei ori te-am rugat sa nu mai vii cu pantofii astia foarte urati."