George Burcea, gesturi tandre în public cu altă femeie: "Nu mai ești cu Viviana?" Răspunsul surprinzător al actorului cu care și-a pus fanii pe jar

Author: Alice Popescu
Actualizat: 11 ian 2022, 13:39

Viviana Sposub si George Burcea in Gala Bravo, ai stil! Celebrities

Sursa: Captura Instagram

Fanii unuia dintre cele mai iubite cupluri din showbiz-ului romanesc, Viviana Sposub-George Burcea, au intrat la banuieli dupa ultima poza publicata de actor.

Chiar daca sunt împreună de numai

un an de zile, relația dintre George Burcea și Viviana Sposub de la Bravo, ai stil! Celebrities s-a dovedit a fi una foarte strânsă, mai ales că au trecut împreună prin multe momente grele, iar frumoasa concurenta i-a fost mereu alaturi, asta făcând să consolideze și mai mult legătură dintre cei doi. Mai mult, George, la rândul lui, este foarte implicat în proiectul Vivianei, respectiv competiția Bravo, ai stil! Celebrities unde frumoasa partenera a lui de
viață este concurenta.

Citeste si: Viviana Sposub a spulberat audiența cu ținuta și momentul! Maurice Munteanu: "A fost o revelație!" 5 pe linie pentru iubita lui George Burcea

George Burcea, asaltat de mesaje dupa ce fanii l-au intrebat daca s-a despartit de Viviana Sposub

A apărut în câteva Gale alaturi de ea unde au făcut deliciul publicului ne mai

existând nicio îndoială că intre ei exista o chimie foarte mare, însă recent, fanii celor doi au stat că pe ace atunci când George Burcea a publicat o poza pe contul lui de Instagram alaturi de o frumoasa femeie și în dreptul căreia a scris simplu în engleza: "Te iubesc".

Citește și: Ce a aflat Viorel Lis despre Oana? Nu a bănuit nici măcar o secundă că se întâmpla asta

Imediat, multi dintre admiratori au crezut ca s-a despartit de frumoasa Viviana, insa George Burcea. „Nu mai ești cu Viviana?”, l-a întrebat o fană.

Viviana Sposub și George Burcea, totul despre planurile de nuntă! Frumoasa brunetă a făcut dezvăluiri incendiare: „Normal că mi-aș dori să mă căsătoresc”

George Burcea: "Nope. Sunt cu Ioana”, a răspuns actorul, în stilul caracteristic.

George Burcea, mesaj pe InstaStory dupa imaginea publicata pe Instagram

Citeste si: O mai știi pe Andra Bianca Stoican de la Bravo, ai stil!? S-a iubit nebunește cu un grec milionar, iar acum s-a cuplat cu o bunăciune de bărbat. Cine este noul iubit al fostei concurente

Actorul publicat apoi pe  InstaStory cu un mesaj prin care a povestit ce mesaje a primit: „Am postat o poză cu sora mea și am primit 558 de înjurături. Dacă le reproduc, vă cruciți…. Broooo, este sora mea….. Imi place să cred că lumea NU este atât de IMBECILĂ….. desi este. Feriti-vă de oameni prosti, va rog”. Acesta este publicul din România. Oamenii cred că această fată este „tirfa” mea… .dar este doar sora mea. Si s-au adunar 1001 mesaje până acum…. Trist. Foarte trist… ..” 

 


Cristina a izbucnit în lacrimi! Vorbele lui Radu au lovit-o crunt și regretă enorm că au ajuns în acest punct culminant al relației lor! „Nici nu mă așteptam să aud asta din partea lui! El îmi spune acum că ne-am răcit amândoi!”