Jurații au vărsat lacrimi amare când au auzit povestea de viață a Bellei Santiago: "A plecat la război în Afganistan și nu s-a mai întors!"

,
Bella Santiago, moment emotionant la Bravo, ai stil! Celebrities

Bella Santiago si-a spus povestea de dragoste la Bravo, ai stil! Celebrities

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Bella Santiago si-a pus in scena propria poveste de viata care i-a lasat pe jurati si audienta, cu siguranta cu lacrimi in ochi.


In articol:

Momentul Bellei Santiago in Gala Tokyo Glam a fost cu singuranta unul dintre cele mai emotionante de pana acum din istoria Bravo, ai stil! Celebrities. 

Bella Santiago, moment pus in scena din propria viata la Bravo, ai stil! Celebrities

Momentul artistic pus în scenă de Bella Santiago în Gala de mâine seară a zdruncinat inimile tuturor. Bărbatul care a fost prima iubire a  concurentei, a părăsit-o  imediat după nasterea copilului lor. Suferința artistei a fost uriașă, iar Bella s-a văzut nevoită să meargă mai departe și să își crească singură fiica.

Bella Santiago, cu ochii in lacrimi la Bravo, ai stil! Celebrities

Bella Santiago, poveste de viata sfasietoare

[Sursa foto: Captură KANAL D]

M-am îndrăgostit de un bărbat care era în armata, aveam 20 de ani. El venea 2 zile acasă pe lună, așa am avut o relație de un an, timp în care am ramas însărcinată. După ce am născut-o, a cunoscut-o, a plecat din nou, la război, în Afganistan și mi-a promis că după o săptămână va reveni. Am așteptat o săptămână, un an și nu am mai auzit nimic de el. Am zis că merg mai departe, că sunt puternică și că îmi voi crește singură fata.

A fost foarte greu, în fiecare zi plângeam, nu știam dacă mai vine acasă… A fost foarte, foarte greu…”,  povestește Bella Santiago.

Bella Santiago, poveste de iubire cu final fericit in Romania

Durerea și mai mare a sufletului său era ca altcineva să îi accepte copilul pe care îl avea cu un alt bărbat, ceea ce s-a și întâmplat, în acest moment Bella trăiește o frumoasă poveste de dragoste.

În ciuda tututor obstacolelor, cu o viață demnă de un scenariu de film, a găsit puterea să strălucească și să meargă mai departe cu optimism și cu zâmbetul pe buze.

“Sunt foarte fericită că am cunoscut un băiat care ne-a acceptat pe amandoua… Îl iubesc foarte mult pe Nicu (n.red. soțul ei, Nicolae Ionuț Grigore)”,  spune Bella. 

Apariția și povestea Bellei au fost ca un pumnal în inimă pentru jurați, Tibi Clenci se declară devastat de drama concurentei.

“Mă durea sufletul! Mă rugam la Dumnezeu să îmi spui că nu e adevărat!”,  spune emoționat Tibi Clenci.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Bella Santiago îi face să plângă pe jurații de la “Bravo, ai stil! Celebrities”. Povestea de viață a concurentei îi impresionează pe aceștia, în Gala de mâine seară a show-ului

VIDEO George Simion, scandal cu Poliția la Iași: 'Dar ce am făcut? Incredibil! A dar ordin Chirica să ne oprească'

ŞOC! Iată planul ascuns al lui Vladimir Putin cu Ucraina! Motivul real pentru care Armata rusă va intra în forţă în ţara vecină cu noi

Legătura de care nimeni nu avea habar dintre Maurice Munteanu și Maria Câmpina. De ce a apelat juratul Bravo, ai stil! Celebrities la vrăjitoare

Are Leon Dănăilă vreun prieten homosexual? Ce părerea are celebrul neurochirurg despre comunitatea de homosexuali

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies