“Bravo, ai stil! Celebrities” a clasat aseară Kanal D pe primul loc în topul televiziunilor din România

Author: Oana Picerea

“Bravo, ai stil! Celebrities” a clasat aseară Kanal D pe primul loc în topul televiziunilor din România, conform datelor furnizate de Kantar Media

Ediția difuzată joi seară, în intervalul 23:20 – 25:30, a poziționat stația Kanal D lider de piață, atât în rândul populației din întreaga țară, cât și în ceea ce privește publicul de la orașe.

Aseară, în intervalul orar menționat mai sus, Kanal D a fost lider de piață, cu 2,3% rating și 12,5% cota de piață, pe targetul Național, și 2,0% rating și 10,7% cota de piață, pe targetul All Urban.

Citeste si: Jurații au vărsat lacrimi amare când au auzit povestea de viață a Bellei Santiago: "A plecat la război în Afganistan și nu s-a mai întors!"

Ediția de joi seară a show-ului “ Bravo, ai stil! Celebrities ” a fost urmărită de o medie de 410.000 telespectatori din întreaga țară, în fiecare minut al difuzării. În minutul de aur, atins la 23:21, peste

1.3 milioane (1.343.000) de telespectatori așteptau cu sufletul la gură defilarile și momentele spectaculoase puse în scenă de concurentele emisiunii difuzate de Kanal D.

Cine sunt jurații „Bravo, ai stil!”, sezonul 8. Cel mai urmărit show de modă începe la Kanal D2

Citește și: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”

 

 

Taguri: