“Bravo, ai stil! Celebrities” a clasat aseară Kanal D pe primul loc în topul televiziunilor din România

,

“Bravo, ai stil! Celebrities” a clasat aseară Kanal D pe primul loc în topul televiziunilor din România, conform datelor furnizate de Kantar Media

Ediția difuzată joi seară, în intervalul 23:20 – 25:30, a poziționat stația Kanal D lider de piață, atât în rândul populației din întreaga țară, cât și în ceea ce privește publicul de la orașe.

Aseară, în intervalul orar menționat mai sus, Kanal D a fost lider de piață, cu 2,3% rating și 12,5% cota de piață, pe targetul Național, și 2,0% rating și 10,7% cota de piață, pe targetul All Urban.

Citeste si: Jurații au vărsat lacrimi amare când au auzit povestea de viață a Bellei Santiago: "A plecat la război în Afganistan și nu s-a mai întors!"

Ediția de joi seară a show-ului “ Bravo, ai stil! Celebrities ” a fost urmărită de o medie de 410.000 telespectatori din întreaga țară, în fiecare minut al difuzării. În minutul de aur, atins la 23:21, peste 1.3 milioane (1.343.000) de telespectatori așteptau cu sufletul la gură defilarile și momentele spectaculoase puse în scenă de concurentele emisiunii difuzate de Kanal D.

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, în „ROventura”, pe meleaguri arădene

Halep, după meciul cu Kovinici: Sunt foarte mulţumită de modul în care am jucat şi abia aştept următorul meci

TOTI CHIRIASII si cei din GAZDA sunt VIZATI! POLITIA a facut ANUNTUL, se va ramane fara BULETINE

Duminica aceasta, de la ora 14:30, la ”Asta-i România!”, tragedii consumate sub sloganul “Siguranță și încredere”

Aproape 2 milioane de români, cu ochii pe serialul “Fiica ambasadorului”. Kanal D lider de piață, pe două segmente de public, cu episodul difuzat aseară

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies