Cine a fost eliminată de la Bravo, ai stil! Celebrities dintre Raluca Dumitru, Mellina și Amna: "Chiar am rămas fară cuvinte!"

,
Cine a fost eliminata la Bravo, ai stil! Celebrities

Raluca Dumitru, Mellina, Amna si Adina Halas in pragul eliminarii

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Raluca Dumitru, Amna si Mellina au ajuns in pragul eliminarii la Bravo, ai stil! Celebrities. Cine a parasit competitia?


In articol:

Se strâng rândurile la Bravo, ai stil! Celebries, iar concurentele se apropie cu pasi repezi de Marea Finala.

În aceasta Gala Rock'n Roll, concurentele au strâns note destul de mari din partea juraților, Viviana Sposub și Ruxi fiind cele care au luat cinci pe linie. Însă, tot aceasta Gala este și una eliminatorie, așa că la sfârșitul spectacolului oferit de concurente și punctat de către jurați, 4 dintre concurente au ajuns în prag de a parași competiția.

Citeste si: Viviana Sposub, taxată dur de Maurice Munteanu că nu a știut numele designerului de la care a luat hainele: "Daca macar ținutele nu le faceți voi și este evident că nu le faceți, macar să știți ce purtați!"

Bravo, ai stil! Celebrities. Cine a fost eliminata la Bravo, ai stil! Celebrities

4 concurente au fost nominalizate spre eliminare la Bravo, ai stil! Celebrities

Raluca Dumitru, Mellina si Amna, in pragul eliminarii la Bravo, ai stil! Celebrities

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Astfel, pe prima poziție s-a clasat Ruxi secondata de Viviana Sposub în ce privește votul publicului. Cea mai buna concurenta Bravo, ai stil! Celebrities conform clasamentului nici nu se așteptă să fie votata de către public în număr atât de mare pentru că a și recunoscut că nu este plăcuta de țoață lumea, știe și simte asta. Cu ochii în lacrimi, Ruxi a mulțumit tuturor pentru susținere. Pe locul secund s-a clasat Viviana Sposub în preferințele publicului cu aproape 30%. Astfel, Ruxi a avut imunitatea pe care și-a castigat-o odată cu primul loc și a votat-o spre eliminare pe Viviana Sposub, lucru de neînțeles pentru concurenta clasata imediat pe locul doi. La rândul ei, Viviana a votat-o pe Raluca Dumitru, concurenta obținând astfel doua voturi spre eliminare, unul fiind și din partea Adinei.

Raluca Dumitru, Mellina si Amna au fost nominalizate spre eliminare la Bravo, ai stil! Celebrities

Citeste si: Eliminare la Bravo, ai stil! Celebrities. Ilinca Vandici face anunțul de care se temeau toate concurentele din competiție

Astfel, Raluca pășește în fata alaturi Mellina și Amna, ultimele clasate în competiția Bravo, ai stil! Celebrities. Și Adina Halas a fost votata de către Bella Santiago spre eliminare, astfel că și ea intra la duelul eliminării alaturi de celelalte trei concurente, numai că ea este cea mai votata de către public din cele 4. Astfel, Adina se salvează de la eliminare datorita susținerii publicului.

Mellina a parasit competitia Bravo, ai stil! Celebrities

Mellina a fost eliminata la Bravo, ai stil! Celebrities

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Mellina este eliminata din competitia Bravo, ai stil! Celebrities

Cele ramase în cursa eliminării au fost Raluca Dumitru, Amna și Mellina. Iar cea care are procentajul de 2.9% și părăsește competiția Bravo, ai stil! Celebrities este Mellina: "C'est la vie. Nu este nicio problema. Chiar am stat mai mult decât mă așteptam la început. Îmi pare rău că voi pleca. Mulțumesc pentru aceasta experiență, mulțumesc juriului de la care am învățat multe, mulțumesc fetelor care sunteți super mișto din toate punctele de vedere. Mulțumesc oamenilor care m-au votat și m-au susținut și ce să zic...O să îmi fie dor de voi. Nu credeam că o să zic asta. La început mi-a fost frica de juriu după care am început să îi cunosc și să văd că sunt oameni foarte de treaba. A fost o experiență deosebita. Toți oamenii din spatele camerelor, reporterii, chiar am rămas fară cuvinte. Nu sunt supărată, îmi pare rău, dar a fost o experiență deoasebita."

 

Citește-ne pe

Citește și:

Şofer mort într-un accident cu impact devastator în Neamţ. Ce au surprins camerele de supraveghere VIDEO

Momente dramatice în Casa iubirii! Andreea Mantea a anunțat cine va părăsi emisiunea! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul concurenților!

Mișcări de trupe la Azovstal: Un comandat separatist susține că 10 militari ucraineni au ieșit cu steaguri albe să se predea

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Hakan Gümüşoğlu, noul personaj din serialul Mă numesc Zuleyha, trece prin cele mai triste clipe din viața sa! Iată ce a pățit de curând celebrul actor İbrahim Çelikkol

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies