Viviana Sposub, taxată dur de Maurice Munteanu că nu a știut numele designerului de la care a luat hainele: "Daca macar ținutele nu le faceți voi și este evident că nu le faceți, macar să știți ce purtați!"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 15 ian 2022, 01:03

Cum o taxeaza Maurice Munteanu pe Viviaba Sposub

Sursa: Captură KANAL D

Viviana Sposub a primit cele trei stelute din partea juratilor, insa a avut parte si de un dus rece din partea juratului Maurice Munteanu.

Viviana Sposub a fost taxata de juratul Maurice Munteanu

si nu pentru tinuta, ci pentru ca nu a stiut numele designerului de unde a luat hainele pentru a face styling-ul. Astfel, Viviana nu si-a mai amintit numele celui de unde a luat fusta si atunci Maurice, enervat de situatie, a luat atitudine si i-a dat Vivianei o replica usturatoare.

Viviana Sposub, taxata de Maurice Munteanu ca nu stie numele designerului de unde a luat hainele

Raluca Badulescu: "In sezonul trecut au fost mai multe concurente care au purtat piese, insa niciuna nu a facut styling-ul pe care l-ai facut tu. Nu zic ca celelalte nu au facut styling-uri bune, insa tu ai facut ceva diferit de ce s-a facut cu piesele acestui designer.

Maurice Munteanu: "Ce designer, draga? Spuneti-i numele. E un designer roman, trebuie sa ii incurajam sa afle si

lumea de existenta lor. Eu as aprecia ca in momentul cand purtati ceva, sa stiti cine le-a facut. Daca macar tinutele pe care nu le faceti voi si este evident ca nu le faceti voi, macar sa stiti ce purtati, macar atat.

Citește și: Ce a aflat Viorel Lis despre Oana? Nu a bănuit nici măcar o secundă că se întâmpla asta

Replica Vivianei Sposub data juratului Maurice Munteanu

Viviana Sposub: "Stiu ce port ca lui ii voi vira banii la finalul emisiunii."

Prăjitură cu iaurt, rețeta speciala a Patriziei Paglieri, la Dimineața cu noi, 22 iulie 2022. Un desert light și ușor de preparat

Maurice Munteanu: "Nu stii cum il cheama, deci nu stii ce porti"

Raluca Badulescu: "Pif Stefano, il cheama"

 


Cristina a izbucnit în lacrimi! Vorbele lui Radu au lovit-o crunt și regretă enorm că au ajuns în acest punct culminant al relației lor! „Nici nu mă așteptam să aud asta din partea lui! El îmi spune acum că ne-am răcit amândoi!”