„E singura cu care s-ar potrivi la momentul ăsta”. Robi, gesturi romantice față de o concurentă! Aflați ce a făcut concurentul sâmbătă, 27 aprilie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Author: Lavinia Medrea

În ediția de sâmbătă a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Robi face un gest romantic pentru o concurentă.

În ediția de sâmbătă a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Robi face un gest romantic față de o concurentă, iar Patrick, Giuly și Robert continuă să se înțepe.

Robi, gesturi romantice față de o concurentă

În episodul de mâine, 27 aprilie 2024, Robi își pune în gând să iasă câștigător în lupta pe care o duce cu Sebastian și Patrick pentru inima Robertei, așa că trece la acțiune! Concurentul se oprește înainte de emisiune să-i cumpere un trandafir roșu

ca sângele și i-l oferă cu prima ocazie pe care o are.

Citește și: Roberta este acuzată că joacă la mai multe capete! Concurenta le-a spus „pa” lui Robi și Patrick după ce Sebastian a intrat în „Casa iubirii”: „N-ai stat nici cinci minute cu el”

„Am trecut de dimineață la florărie și m-am gândit să-ți iau o floare.

Serios vorbesc”
, va spune Robi.

În timp ce Roberta este mirată de gestul făcut de Robi, Sebastian privește, parcă, deranjat tot ce se întâmplă.

„De ce mă pui în situația asta?”, întreabă Roberta.

Citește și: Robi a dat-o uitării pe Roberta! Pe cine a chemat concurentul în camera roșie: ,,Mă ia un drag de tine”

„Nu te pun în nicio situație, te las, uite! Acum o refuzi?”, spune Robi.

Fetele vor privi și ele imaginile cu Robi și Roberta și își vor da cu părerea despre acest moment.

„Cred că Roberta e singura cu care Robi s-ar potrivi la momentul ăsta”, va spune Julia.

Pe de altă parte, Andreea Mantea o întreabă pe Roberta dacă este de părere că Sebastian se grăbește în interacțiunile cu ea, iar Roberta îi va răspunde afirmativ și va declara că

a observat că cel mai nou concurent din „Casa iubirii” are așteptări mari de la ea.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Patrick îl acuză pe Robert că este controlat de Giuly

Tot în episodul de mâine, vedem cum discuțiile dintre Robert, Patrick și Giuly continuă.

Pentru că nu vede o cale de împăcare, Patrick cere camerei să pună stop cadrului.

„Lenuța, putem să oprim cadrul ăsta? Că nu merge împăcarea”, spune Patrick.

„Patrick, cel mai corect ar fi să mai spui acum tot ce ai de spus, să rezolvăm acum lucrurile pentru că, cum bine am spus și eu ieri, nu vreau să mai continue acest subiect”, declară Robert.

„Instinctul vostru este unul de autoapărare și atunci răspunzi cu venin, în condițiile în care eu nu fac treaba asta”, declară Patrick.

„Dar probabil tu nu conștientizezi cum vorbești, pentru că și ieri ai făcut-o într-un mod foarte ironic”, îl acuză Giuly.

În acest moment, Patrick va exploda din cauza afirmației iubitei lui Robert.

„Tu ești singura care-mi spune că întrerup pe toată lumea, nimeni de aici nu spune treaba asta, doar tu, Giuly!”, va afirma Patrick.

În timp ce Robert urcă scările spre casa fetelor, Patrick îl acuză că stă sub papucul lui Giuly, deoarece singur n-ar fi avut curaj să afirme ce a afirmat până acum în casă.

„Mi se pare că ești puțin sub papuc. Tu n-ai fi făcut foarte mult e remarci dacă nu le-ar fi făcut Giuly în emisiunea asta. Ea îți induce”, spune Patrick.

Ce se întâmplă mai departe aflați în episodul de sâmbătă, 27 aprilie 2024, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la orele 16:00 și 19:00, doar la Kanal D! Și nu uitați, emisiunea poate fi vizionată, de asemenea, de luni până vineri, de la orele 10:00 și 16:30!

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!