Roberta este acuzată că joacă la mai multe capete! Concurenta le-a spus „pa” lui Robi și Patrick după ce Sebastian a intrat în „Casa iubirii”: „N-ai stat nici cinci minute cu el”

Author: Lavinia Medrea

În ediția de joi a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Roberta pare că este indecisă între trei concurenți din competiție.

În ediția de joi a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Roberta pare că este indecisă între trei băieți: Robi, Sebastian și Patrick.

Roberta este acuzată că joacă la mai multe capete

În episodul de astăzi, 25 aprilie 2024, Roberta și-a arătat interesul față de Sebastian atunci când au fost puși pe conexiune, lucru care nu le-a convenit prea mult lui Patrick și Robi, cei care o curtau și cărora concurenta le-a dat atenție.

Citește și: Conflict uriaș în „Casa iubirii”! „Numai el să vorbească deasupra tuturor?”. Aflați de la ce a pornit totul în episodul de vineri, 26 aprilie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D

„Așteptam să te văd, tu ce faci?”, spune Sebastian.

„Și eu așteptam să te văd”, spune Roberta.

„Sigur? Nu minți?”, întreabă Sebastian, înduioșat de situație.

„Nu mint!”, declară Roberta, cu un zâmbet larg pe față. 

Citește și: „Alo, copiii de la grădiniță”. Virginia, atac dur la adresa lui Robi și a Robertei. Ce a scos-o din minți pe concurentă

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Patrick, unul dintre băieții care o place pe Roberta, pe lângă Robi și Sebastian, intervine în discuția Robertei și a lui Sebastian pentru a o întreba dacă-i place, mai în glumă, mai în serios, să joace la mai multe capete.

„Măi, Roberta, dar ce trecere bruscă de la o situație la alta. Ești cumva playeriță? (n.r.: persoană care umblă din floare în floare)”, spune Patrick, pe un ton de glumă. 

Robi, deranjat la rândul lui de situație, intervine și el în discuție.

„N-ai stat nici cinci minute cu el”, spune Robi.

Roberta s-a îndreptat spre Sebastian și i-a lăsat pe Patrick și Robi în urmă

După ce a tot fost acuzată de faptul că una zice, alta face în privința lui Robi și a lui Patrick, Roberta l-a avertizat pe Sebastian să aibă grijă cum socializează cu fetele din casă, altfel va fi numit player doar pentru că vrea să comunice cu

mai multe persoane.

Atât băieții, cât și fetele sunt de părere că Roberta este schimbătoare ca vremea. Dacă în urmă cu o zi declara că este interesată de Patrick, acum Roberta este pusă la colț pentru faptul că afirmă că nu are interes pentru nimeni și doar a socializat cu cei doi concurenți.

„De ce mă faceți pe mine playeriță dacă eu am socializat?”, întreabă Roberta, indignată. 

„Pentru că ești! Îți place așa puțin situația, trei băieți se bat pe tine, se ceartă?”, spune Robi.

„Da, păi mie îmi place atenția, Robi, ai uitat?”, răspunde, ironic, Roberta.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!