Conflict uriaș în „Casa iubirii”! „Numai el să vorbească deasupra tuturor?”. Aflați de la ce a pornit totul în episodul de vineri, 26 aprilie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 25 apr 2024, 20:12

În ediția de vineri a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, doi concurenți intră în conflict.

În ediția de vineri a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, doi concurenți din casa băieților poartă o discuție aprinsă.

Conflict uriaș în „Casa iubirii”

În episodul de mâine, 26 aprilie 2024, Giuly va izbucni după ce Patrick va lua în derâdere o întrebare pusă de Robert.

„Patrick, degeaba ironizezi tu această întrebare pentru că este cea mai serioasă întrebare pe care poți să i-o pui unui om care vrea să înceapă o cunoaștere”, va spune Giuly.

Citește și: Lacrimi și durere pentru Robert de la Casa Iubirii! Fostul concurent a pierdut o persoană dragă din viața lui: „A decedat”

Patrick nu-și dorește să audă ce-i spune Giuly, așa că-și acoperă urechile și îi spune că nu vrea să o asculte.

„Nu mă interesează ce-mi spui tu acum, crede-mă pe cuvânt! Atât timp cât eu vorbesc și tu nu mă asculți, nici eu nu vreau să te ascult pe tine, simplu!”, va spune Patrick.

„Ai ironizat întrebarea lui Robert”, spune Giuly, deranjată de atitudinea lui Patrick.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„Și care e problema?”, întreabă Patrick.

Citește și: Sebastian este noul concurent care a intrat în „Casa iubirii”! Cine este fata care i-a atras atenția din prima

„Păi crezi că eu nu pot să vorbesc deasupra lui? Numai el să vorbească deasupra tuturor?”, va spune Giuly, în timp ce Bianca încearcă să o calmeze.

Patrick intră în conflict cu Robert

După înțepăturile care au avut loc între Patrick și Giuly, Robert a simțit nevoia să intervină și să-i atragă atenția colegului său asupra comportamentului pe care îl are față de tot ce spune partenera sa.

„De fiecare dată când zice femeia ceva bine de mine, tu repede vai...”

, va spune Robert.

„Am zis eu că e falsă sau ceva?”, va întreba, indignat, Patrick.

„Păi nu că e falsă, dar simt așa că e o aroganță degeaba. Cât vorbesc eu pe conexiune și cât vorbești tu?”, va spune Robert.

Ce se întâmplă mai departe și în ce direcție va merge discuția dintre Robert și Patrick aflați vineri, 26 aprilie 2024, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, doar la Kanal D!