„Îmi place atenția”. Trei băieți se luptă pentru inima Robertei! Aflați pe cine va alege concurenta în episodul de joi, 25 aprilie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Author: Lavinia Medrea

În ediția de joi a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Roberta pare să fie prinsă între trei concurenți din competiție.

În ediția de joi a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Roberta pare să fie prinsă între trei concurenți din competiție, care aspiră la inima ei.

Trei băieți se luptă pentru inima Robertei

În episodul de mâine, 25 aprilie 2024, Roberta se va arăta interesantă de starea celui mai nou concurent, Sebastian, astfel că-l va întreba ce face pe conexiune.

Citește și: Sebastian este noul concurent care a intrat în „Casa iubirii”! Cine este fata care i-a atras atenția din prima

„Bine, așteptam să te văd, tu ce faci?”, va răspunde Sebastian.

„Și eu așteptam să te văd”, va spune Roberta.

„Sigur? Nu minți?”, va întreba Sebastian, înduioșat de situație.

„Nu mint!”, va spune Roberta, cu un zâmbet larg pe față. 

Patrick, unul dintre băieții care o place pe Roberta, pe lângă Robi și Sebastian, va interveni în discuția Robertei și a lui Sebastian pentru a o întreba dacă-i place, mai în glumă, mai în serios, să joace la mai multe capete.

Citește și: Robi, măcinat de gelozie când o vede pe Virginia alături de Patrick! „E vizibilă treaba!” Iată ce reacții s-au declanșat în Casa iubirii

„Măi, Roberta, dar ce trecere bruscă de la o situație la alta. Ești cumva playeriță? (n.r.: persoană care umblă din floare în floare)”, va întreba Patrick, sub formă de glumă. 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Sătulă să i se spună că este „player”, Roberta izbucnește.

„De ce mă faceți pe mine playeriță dacă eu am socializat?”, va întreba Roberta, indignată. 

„Pentru că ești! Îți place așa puțin situația, trei băieți se bat pe tine, se ceartă?”, va spune Robi.

„Da, păi mie îmi place atenția, Robi, ai uitat?”, va răspunde, ironic, Roberta.

Sebastian pare să renunțe din scurt la Roberta

Nici bine nu se văd pe conexiune, că Sebastian deja pare că trece la o decizie radicală. În timp ce a cerut cadru cu Roberta, Sebastian a observat că tânăra este foarte apropiată de Robi și că discută la masă cu el, așa că a răbufnit.

„Eu am cerut cadru și uite cu cine e Robi!”, spune Sebastian, în timp ce privește imaginile cu Robi și Roberta la masă.

Băieții pun și ei paie pe foc și îl întreabă pe Sebastian dacă observă cât de aproape stă Roberta de el și cât de bine se înțeleg, moment în care Sebastian pare să-și spună cuvântul în ceea ce o privește pe Roberta.

„Mulțumesc, am văzut, e de ajuns cât am văzut”, spune Sebastian.

Ce se întâmplă mai departe și cu cine va rămâne Roberta aflați joi, 25 aprilie 2024, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la orele 10:00 și 16:30, doar la Kanal D!

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!