Lacrimi și durere pentru Robert de la Casa Iubirii! Fostul concurent a pierdut o persoană dragă din viața lui: „A decedat”

Author: Laura Macovei
Actualizat: 25 apr 2024, 11:27

Lacrimi și durere pentru Robert de la Casa Iubirii! Fostul concurent a pierdut o persoană dragă din viața lui: „A decedat”

Sursa: Robert Chirescu Instagram

Robert Chirescu, fostul concurent din sezonul doi al emisiunii „Casa Iubirii”, trece printr-o perioadă extrem de dificilă după ce a primit o veste tragică.

Robert și-a anunțat fanii într-o postare că va absenta o vreme de pe rețelele sociale, din motiv de doliu.

Robert de la „Casa Iubirii”, în doliu. Ce se întâmplă cu fostul concurent

De obicei activ și deschis pe platformele online, Robert a decis să își ia o pauză pentru a face față acestei pierderi personale profunde. Acest lucru a venit ca urmare a unui mesaj emoționant postat pe contul său de socializare, în care a explicat că bunica sa a trecut în neființă și că se confruntă cu un moment deosebit de greu. 

Citește și: Robi, măcinat de gelozie când o vede pe Virginia alături de Patrick! „E vizibilă treaba!” Iată ce reacții s-au declanșat în Casa iubirii

„Dragii mei românași vreau să vă anunț că un timp n-o să mai fiu prezent pe rețelele de socializare. Bunica mea a decedat. Dumnezeu s-o odihnească! Când voi fi în stare să intru, vă anunț.

Vă mulțumesc tuturor pentru înțelegere!

Dumnezeu să te odihnească, buni!”,  a fost mesajul dureros transmis de Robert pe contul său de Instagram.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Robert și-a exprimat dorința de a nu mai fi atât de prezent online în perioada imediat următoare, până când va reuși să facă față acestei pierderi și să se recupereze emoțional. 

Cine este noua iubită a lui Robert Chirescu

Robert a avut o relație cu Mihaela în Casa Iubirii, însă nepotrivirea de caractere a dus destul de rapid la separarea lor. 

Citește și: „Îmi place atenția”. Trei băieți se luptă pentru inima Robertei! Aflați pe cine va alege concurenta în episodul de joi, 25 aprilie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

După terminarea sezonului 2, Robert a fost surprins la brațul unei noi domnișoare. Cine să fie aceasta?

În seara de Dragobete, fostul concurent al emisiunii "Casa Iubirii" a stârnit interesul fanilor săi printr-o postare intrigantă pe rețelele sociale. El a distribuit o fotografie în secțiunea Instastory, în care se afla la un restaurant alături de o tânără misterioasă. Imaginile au captivat atenția fanilor, dar Robert a păstrat suspansul, afișând doar mâna și picioarele tinerei.

Fostul concurent nu a fost la prima sa postare în care le dă de înțeles urmăritorilor că are o nouă iubită, însă nu a dorit să ofere mai multe detalii referitoare la noua posibilă relație.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!