Robi a dat-o uitării pe Roberta! Pe cine a chemat concurentul în camera roșie: ,,Mă ia un drag de tine”

Author: Diana Bostan
Actualizat: 25 apr 2024, 21:08

Robi a dat-o uitării pe Roberta

Sursa: Captură YouTube

Ediția incendiară a emisiunii ”Casa iubirii”. A venit rândul băieților să cheme fetele în camera roșie, iar alegerea lui Robi a surprins pe toată lumea. Iată ce s-a întâmplat în ediția de azi!

Deși toți se așteptau ca Robi să o cheme în camera roșie pe Roberta, acesta a chemat-o pe Rebecca. În ediția de azi, 25 aprilie, concurentul i-a mărturisit faptul că a început s-o îndrăgească, lucru ce nu a fost deloc pe placul Robertei.

Robi a chemat-o pe Roberta în camera roșie

Sebastian a răsuflat ușurat în momentul în care a văzut că Robi a chemat-o în camera roșie pe Rebecca. Concurentul a făcut o alegere surprinzătoare, însă această alegere nu i-a picat prea bine Robertei, care se

aștepta ca ea să fie chemată în camera roșie de Robi.

Citește și: Conflict uriaș în „Casa iubirii”! „Numai el să vorbească deasupra tuturor?”. Aflați de la ce a pornit totul în episodul de vineri, 26 aprilie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D

Ajunsă în camera roșie, Rebecca a ținut să afle de la Robi ce i-a spus în momentul în care s-a întors din casa fetelor.

Rebecca: Ce voiai să-mi spui? Că pe scări ai vrut să-mi spui ceva, când veneai de la fete. Că sunt hoață, nu știu. Urcai pe scări după ce ai vorbit cu Roberta și mi-ai făcut că ”ești hoață”.

Robi: Lasă, voiam să zic eu ceva, dar nu contează.

Concurentul i-a mărturisit Rebeccăi faptul că îi este drag de ea

Robi i-a dezvăluit Rebeccăi faptul că este atras de modul în care aceasta gestionează unele discuții și de gesturile sale. Spre surprinderea ei, Robi i-a dat dreptate și-n ceea ce privește certurile cu Roberta.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Robi: Deci ai niște din-alea în casa fetelor, de mă ia un drag de tine, nu știu frate.

Stăteam așa și mă uitam la tine când te certai cu Roberta.

Rebecca: Stau bine pe argumente, nu? Cine are dreptate, eu sau Roberta?

Robi: Ai dreptate!

Citește și: Lacrimi și durere pentru Robert de la Casa Iubirii! Fostul concurent a pierdut o persoană dragă din viața lui: „A decedat”

Deși i-a spus că are drag de ea, Rebbeca nu crede în cuvintele lui Robi și consideră că totul poate fi doar un joc. Aceasta susține că ea îl vede ca pe un prieteni și că niciodată nu i-ar fi lăsat altceva de înțeles.

Rebecca: Te văd ca un prieten. De ce, nu mă crezi? Crezi că ți-am dat de înțeles altceva?

Robi: Nu, dar nici nu am făcut pași spre tine.

Rebecca i-a spus lui Robi că dacă ar fi fost interesată de el, ea ar fi făcut pași, însă lucrurile sunt destul de clare între cei doi. În același timp, Robi susține că poate ajunge la inima ei, însă aceasta nu are încredere în el.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!