Cum arată Roberta de la ”Casa iubirii” nemachiată. Ce reacție au avut fanii când au văzut-o așa

Autor: Diana Bostan

Roberta de la ”Casa iubirii” s-a afișat fără machiaj

Sursa: Instagram: Dede Roberta/ Captură TikTok

Roberta de la ”Casa iubirii” și-a surprins urmăritorii cu ultima sa apariție. Concurenta s-a demachiat în timpul unui live, iar fanii au reacționat imediat. Iată cum arată Roberta fără strop de machiaj!

Apariție neașteptată pentru Roberta de la ”Casa iubirii”. Deși ține la imaginea și aspectul ei din emisiune, concurenta nu se ferește să se afișeze și fără machiaj. Roberta a stat la discuții cu fanii, timp în care s-a și demachiat.

Cum arată Roberta de la ”Casa iubirii” fără machiaj

Roberta, una dintre concurentele emisiunii ”Casa iubirii”, a decis să își demachieze fața în timpul unei transmisiuni live pe TikTok.

Fără să ezite, ea și-a îndepărtat machiajul în fața camerei și s-a afișat în fața urmăritorilor fără nicio urmă de machiaj. Gestul ei neașteptat a fost salutat de mulți privitori, care au apreciat sinceritatea și curajul ei de a se prezenta așa cum este în fața lumii.

Citește și: Roberta este acuzată că joacă la mai multe capete! Concurenta le-a spus „pa” lui Robi și Patrick după ce Sebastian a intrat în „Casa iubirii”: „N-ai stat nici cinci minute cu el”

În timpul live-ului, Roberta a menționat faptul că nu are o problemă în a se arăta și fără machiaj, doar că este nevoită să se machieze în timpul filmărilor. Concurenta le-a arătat fanilor cât de naturală asta, iar asta a atras simpatia celor ce o urmăreau în acel moment.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Naturalețea Robertei a fost rapid apreciată de către fanii emisiunii "Casa iubirii". Pe rețelele sociale, admiratorii ei au lăudat-o pentru curajul de a se prezenta așa cum este, fără artificii sau machiaj excesiv. 

Cine este Roberta de la ”Casa iubirii”

Roberta are 25 de ani și provine din Ploiești. Aceasta a lucrat în domeniul bancar până de curând, când a decis să vină în Casa iubirii pentru a-și caută jumătatea, spre nemulțumirea părinților ei, care nu au fost deloc de acord.

Roberta este o absolventă a Facultății de Studii Economice din Ploiești, parte a Universității Petrol și Gaze. Înainte de a se angaja la bancă, a lucrat ca educatoare într-o grădiniță privată. De asemenea, a lucrat ca broker imobiliar și în asigurări.

Citește și: Robi a dat-o uitării pe Roberta! Pe cine a chemat concurentul în camera roșie: ,,Mă ia un drag de tine”

Roberta are o pasiune pentru zona artistică, ceea ce se reflectă în cursurile pe care le-a urmat în machiaj și beauty. De asemenea, îi place să cânte, chiar dacă nu în public, ceea ce sugerează sensibilitatea sa artistica.

Ea caută un partener care să fie respectuos, încrezător în sine, să ofere siguranță și să fie deschis la schimbare. Tânăra spune despre ea ca este inteligentă, încrezătoare în sine.

Ea se descrie ca fiind calmă, foarte înțelegătoare și deschisă la schimbare.