De ce au rămas Sudicii fără mâncare? Sorin va arunca bomba: „Hoțul de la hoț fură”. Aflați ce se va întâmpla sâmbătă pe „Insula de 1 milion”, de la ora 21:00, pe Kanal D

Author: Diana Ghita

Ce va spune Sorin despre situația Sudicilor

Sursa: Captură KANAL D

Spiritele par să se încingă pe „Insula de 1 milion”! După ce, în ediția anterioară, Sudicii au rămas fără mâncare și au ieșit la pescuit, aceștia urmează să fie criticați de către un nordic.

Doi concurenți își vor arunca replici dure sâmbătă, pe „Insula de 1 milion”. De asemenea, Tabăra Vesticilor se va afla într-un real pericol, întrucât riscă să fie ținta răzbunării Sudicilor.

Ce se va întâmpla sâmbătă pe „Insula de 1 milion”

În ediția de pe 8 aprilie, după ce au venit din arenă, unde au fost martori la eliminarea lui Zoli, concurenții s-au întors în tabere, unde au găsit câte o cutie plină cu provizii.

Deși au primit, cu toții, alimente în urmă cu câteva săptămâni, cei din Camp-ul Sudicilor au rămas fără mâncare în episodul cu numărul 18, și s-au dus să pescuiască. În ediția de sâmbătă, 27 aprilie, Sorin nu va mai putea să se abțină și se va arăta foarte curios de ceea ce au făcut sudicii cu proviziile într-un timp atât de scurt.

„Mi s-ar părea ciudat să rămână o tabără fără toate alimentele, peste noapte”,  va

spune concurentul.

Szilard se va arăta foarte revoltat de faptul că Sorin pune la îndoială modul în care își gestionează resursele el și colegii de tabără: „Cum numești tu acest gest?! Hoțul de la hoț fură. Nu?”.

Citește și: „Astăzi îmi pierd cel mai bun prieten de aici…”. Camelia a fost eliminată de la ”Insula de 1 milion”! Primele declarații

Prin respectiva remarcă, sudicul face referire la momentul în care Sorin a luat mare parte dintre alimentele primite de camp-uri acum câteva săptămâni și le-a ascuns de ceilalți concurenți.

Sorin îl va contrazice pe Szilard și va evidenția că:  „Eu când am luat, au fost toți de față, adică fiecare a luat ce a putut”.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Nicoleta va fi de părere că nordicul nu ar fi trebuit să aducă acest subiect în discuție, pentru că „se face de tot râsul”.

Tabăra Vesticilor este în pericol de destrămare

Pe lângă schimbul aprins de replici, se anunță o atmosferă tensionată și între tabere, mai exact între Tribul Sudicilor și cel al Vesticilor, întrucât karma pare să intre în acțiune.

În ediția de luni, Flori Boboi a picat la ruletă pentru a face strategiile și a nominaliza concurenții pentru probele de sâmbătă, iar vesticilor de este teamă.

Aceștia din urmă au propus-o în numeroase rânduri pe sudică la probe, cu scopul de a o elimina din concurs și a-i destabiliza camp-ul, iar acum este rândul Floricăi să-i vâneze.

Citește și: „A doua oară pleci acasă, ești descalificat”. Jaguarul a primit avertisment la ”Insula de 1 milion” după ce a jignit o colegă din echipa de producție! Cum s-a întâmplat totul

Andrei: „Cred că astăzi vor intra patru la noi, va mai fi încă unul pasibil de eliminare”.

Tarzy: „Acum s-a întors roata, cum le dădeam noi, la început, lor, acum ne dau ei nouă”.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!