Strigătul disperat al familiei lui Naomy, cântăreața transgender care a murit într-un spital din Germania! Cât costă repatrierea

Author: Laura Macovei
Actualizat: 23 apr 2024, 13:37

Strigătul disperat al familiei lui Naomy, cântăreața transgender care a murit într-un spital din Germania! Cât costă repatrierea

Sursa: Naomy Moldovan Facebook

Cântăreața transgender Naomy, cunoscută și iubită în showbiz-ul românesc, s-a stins din viață la vârsta de 47 de ani, într-un spital din Germania.

Vestea tragică a decesului ei a fost un șoc pentru mulți, iar acum prietenii și apropiații ei depun eforturi disperate pentru a o aduce înapoi acasă.

Naomy a murit în urma unui AVC

Naomy a fost internată în spital în urma unui accident vascular cerebral (AVC), după care a intrat în comă, luptându-se cu probleme de sănătate.

Cu toate eforturile depuse de medici, starea ei s-a deteriorat rapid și a trecut în neființă pe 19 aprilie.

Familia lui Naomy cere ajutor pentru repatriere

Deși locuia de mai bine de șase ani în străinătate, în mediul online, prietenii și admiratorii lui Naomy au inițiat un apel disperat pentru repatrierea trupului ei în România. Acum, eforturile se concentrează pe ajutarea surorii cântăreței să ajungă în Germania pentru a gestiona formalitățile necesare pentru transferul corpului neînsuflețit.

Pe rețelele sociale, mesajele de sprijin și rugămintea pentru donații au început să se răspândească rapid, mobilizând o comunitate de oameni afectați de această pierdere. 

Citește și: Naomy, cunoscutul solist transgender, se luptă între viață și moarte, într-un spital din Germania: „Dumnezeu să te salveze!”

„Am nevoie de ajutorul tuturor celor care o cunosc pe Naomy, dar și a celor care o iubeau și apreciau.

După cum se știe deja, s-a stins din viață într-un spital din Dortmund, Germania, neavând pe nimeni acolo din familie, decât iubitul, care a fost lângă ea toată perioada asta și care este lipsit de putere și sfâșiat de durere.

Este nevoie de ajutor financiar!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Trebuie să găsim o variantă prin care o parte a familiei ei, cel mai probabil sora ei, Floarea, să meargă în Germania pentru a semna actele de scoatere din spital, după care să ne mobilizăm să o aducem acasă.

Naomy are nevoie de noi. Haideți să nu o lăsăm în Germania, în spital și să ajutăm la externare și repatriere. E nevoie de bani, e nevoie de ajutor financiar”,   a fost unul dintre mesajele postate în mediul online.

Repatrierea trupului neînsuflețit se ridică la o sumă mare de bani, pe care apropiații lui Naomy nu și-o permit.

''Momentan nu se știe exact, pentru că așteptăm să vedem dacă e de acord sora lui Naomy, Floarea, să dea procură asociației care se va ocupa de tot, pentru a face

tot ce ține de scoaterea din Germania și repatriere.

Undeva la 7000-9000 euro ar fi în mare costurile repatrierii. Am vorbit cu două asociații, acum așteptăm răspuns.

Ea are mai mulți frați, dar care nu prea sunt interesați.

Am zis să strângem noi bani în mod legal ca să mai acoperim din costuri, doar că nu vrem să luăm din conturi proprii și așteptăm să vedem cum se hotărăște și care dintre cele două asociații ajung la o negociere de repatriere.

Noi o vom plăti practic pe Floarea să meargă în Germania, pentru că ei nu au posibilități financiare să facă acest lucru'', a declarat S.TSN, un apropiat de-al cântăreței, potrivit click.ro.

Prietenii, familia și admiratorii își exprimă acum dorința de a-i aduce un ultim omagiu, de a o readuce acasă, unde va fi înconjurată de dragostea și recunoștința celor care au urmărit-o și au apreciat-o de-a lungul anilor.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!