„A doua oară pleci acasă, ești descalificat”. Jaguarul a primit avertisment la ”Insula de 1 milion” după ce a jignit o colegă din echipa de producție! Cum s-a întâmplat totul

Author: Diana Bostan

Jaguarul a primi avertisment la ”Insula de 1 milion”

Sursa: Captură KANAL D

Ediția incendiară a emisiunii ”Insula de 1 milion” de la Kanal D. Jaguarul a fost avertizat pentru comportamentul său de către Cosmin Cernat. Iată care este motivul!

Au sărit scântei în ediția de luni, 22 aprilie, a emisiunii ”Insula de 1 milion”. Jaguarul a jignit o colegă din echipa de producție, iar Cosmin Cernat a luat măsuri. Prezentatorul emisiunii l-a avertizat pe Ionuț Jaguarul, iar dacă se va repeta va fi descalificat.

Jaguarul a primit avertisment la ”Insula de 1 milion”

Cosmin Cernat, prezentatorul emisiunii ”Insula de 1 milion” a avut o discuție serioasă cu toții concurenții, în arenă, menționând că, din punctul său de vedere, anumite gesturi și ieșiri nu sunt tolerate.

El a subliniat că toleranța sa și a echipei de producție este zero în astfel de situații și că speră să nu mai fie nevoit să abordeze acest subiect din nou.

Citește și: Gestul incredibil făcut de Jaguaru și Filip în momentul eliminării lui Armin Nicoară: „Meriți să fii salvat…’’ Armin Nicoară: „M-a doborât foarte tare dorul de soția mea….”

Prezentatorul emisiunii a menționat că a mai făcut unele mențiuni în legătură cu importanța respectului în cadrul echipei și că a doua oară consecințele vor fi grave.

El a adăugat că dorește să discute despre incidentul în care o colegă din producție a fost jignită, fiind vorba de o fată care este responsabilă de tabăra sudică.

„Ea a fost jignită de domnul Ionuț Sugacevschi, cel căruia i se spune Jaguarul.”, a fost dezvăluirea făcută de Cosmin Cernat.

Jaguaru: Da Cosmin, da.

Eu sunt de vină, m-am dus și mi-am cerut scuze. Nu mi se pare normal și nu mi se pare corect ca oricine să țipe la oricine. Înțeleg cu vorbă bună, nu a zis nimeni că nu înțeleg, dar țipi într-un hal. Nu a țipat absolut nimeni niciodată la mine, nici măcar acasă, nu țipă nimeni la mine. 

Ce părere au ceilalți concurenți despre ieșirea lui Jaguarul

Cosmin Cernat a întrebat-o pe Maria dacă Ionuț Jaguarul a jignit-o pe colega din producție și dacă aceasta a țipat la el. Maria a dezvăluit faptul că, în opinia ei, colega din producție nu a țipat la Jaguarul, ci pur și simplu a ridicat puțin vocea.

Maria: Nu, din punctul meu de vedere nu a țipat la el. A ridicat vocea pentru că este normal.

A ridicat vocea ca să fie auzită. I-a zis ”ești nesimțită la cap” și mai multe lucruri, ca și cum vezi Doamne cine sunt eu.

Citește și: Jaguaru, Ionuț Sugacevschi, participă la “Insula de 1 milion”: Practică MMA-ul și își dorește să devină unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Opinia Mariei a stârnit un val de reacții negative din partea lui Ionuț Jaguaru, care susține că aceasta se bagă peste tot și că nu a fost atentă la ceea ce s-a întâmplat cu adevărat. Cosmin Cernat a cerut și o a doua opinie, motiv pentru care l-a întrebat pe Dragoș cum au stat lucrurile.

Dragoș: I-a spus mai înțepat, să zic așa, să stea jos că se poate întâmpla să pună o frână șoferul și se pot întâmpla chestii neplăcute, să ne accidentăm. După care Jaguaru s-a aprins puțin, îl știm mai agitat de fel și cam asta a fost.

Szilard susține că Jaguarul a greșit și că a reacționat extrem de urât în momentul în care colega din producție i-a spus să se liniștească.

Cosmin Cernat l-a avertizat pe Ionuț Jaguarul

Jaguaru: Când am venit în camp mi-am cerut scuze la fiecare fată. Dar nu mi se pare normal să ridici vocea la mine. Vino frumos la mine și zi-mi.

Isabela a intervenit și i-a luat partea Jaguarului în discuția cu Maria și cu Szilard. Aceasta susține că în spate nu se auzea și că Maria cu Szilard au avut mereu ceva împotriva lui Ionuț Jaguaru.

„Ceea ce pot să recunosc este că a greșit, a jignit-o, nu trebuia să facă asta, dar în spate la noi nu s-a auzit. Nu e un secret faptul că nici Maria, nici Szilard, nu-l agreează pe Jaguar. La noi în spate chiar nu se auzea, eram prinși cu toții. Nu vreau să-i iau apărarea, doar că tu, e clar, se știe că voi aveți o problemă cu el și vreți să-l scoateți”, a spus Isabela de la ”Insula de 1 milion”.

Cosmin Cernat a fost ferm în decizia sa, astfel că l-a avertizat pe Ionuț Jaguarul. Dacă acesta va avea o atitudine nepotrivită cu oricine altcineva de pe insulă, va fi descalificat.

„ E avertisment, a doua oară pleci acasă, ești descalificat. Nu doar cu producția, descalificare. Ce am spus mai devreme este valabil pentru fiecare dintre voi. Avertisment și descalificare, ca lucrurile să fie clare”, a spus Cosmin Cernat.

Iată momentul în care Ionuț Jaguarul este avertizat de Cosmin Cernat:

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!