Jaguaru, Ionuț Sugacevschi, participă la “Insula de 1 milion”: Practică MMA-ul și își dorește să devină unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari

Author: Oana Picerea
Actualizat: 11 mar 2024, 13:57
Foto(4)

Sugacevschi Ionuț, alias Jaguaru, participă la “Insula de 1 milion”, pentru a-și demonstra, încă o dată, abilitățile de luptător, determinarea și curajul.

Sugacevschi Ionuț, alias Jaguaru, revine pe micile ecrane. Lupătorul de MMA a acceptat provocarea celui mai amplu experiment social televizat, “Insula de 1 milion”. Jaguaru este determinat să câștige și să demonstreze că are toate calităție necesare acestei competiții individuale.

Sugacevschi Ionuț, alias Jaguaru, participă la “Insula de 1 milion”

Sugacevschi Ionuț Liviu, cunoscut ca Jaguaru, are 33 de ani și este originar din Galați, însă s-a stabilit în Brașov.

După terminarea liceului a urmat mai multe cursul de management, iar în prezent acesta deține doua business-uri, ajungând astfel să își îndeplinească cel mai mare vis al său.

Jaguaru crede că unul dintre cele mai importante atuuri pe care le are este capacitatea de a adapta la lipsa de confort, deoarece pe parcursul vieții sale a trecut prin mai multe greutăți. Jaguaru a fost nevoit să muncească de la vârsta de 16 ani, lucru care l-a călit și l-a ajutat să își dezvolte calități precum ambiția, determinarea și curajul.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Deși are două afaceri de succes, Ionuț nu se consideră un om bogat, deoarece acesta preferă să investească banii în loc să îi strângă. Bărbatul în vârstă de 33 de ani consideră că oamenii din jurul său îl percep ca pe o persoană bună, sociabilă și corectă.

Jaguaru consideră că bunătatea reprezintă și un defect, deoarece acesta se încrede mult prea mult în oameni, lucru care îi lasă adesea un gust amar.

Jaguaru este campion la kickboxing și MMA 

Jaguaru a practicat mai multe sporturi de-a lungul vieții sale. De la kickboxing și MMA, până la înot și pescuit. Jaguaru participă la “Insula de 1 milion” pentru a dovedi că poate ajunge printre finaliști, iar obiectivul lui este să fie pe primul loc.

Ionuț a fost finalist în sezonul 1 Exatlon România și a pierdut Marea Finală în fața lui Vladimir Drăghia. Jaguaru își dorește să demonstreze încă o dată că poate ajunge printre finaliști și de data aceasta, să obțină locul întâi. Jaguaru luptă pentru el și pentru familia sa, dar și pentru oamenii ce l-au admirat și susținut.

 

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!