Când fac nuntă Pepe și Yasmine Ody. Au stabilit data pentru această vară, vor avea peste 300 de invitați

Author: Bianca Vidoi

Când fac nuntă Pepe și Yasmine Ody

Sursa: Facebook Pepe

Pepe este un artist cunoscut pentru melodiile sale latino în care sunt amintite frumoase povești de dragoste, iar piesele lui devin realitate pentru acesta.

După mai multe povești de dragoste nereușite, Pepe și-a găsit sufletul pereche, iar în vara acestui an este pregătit să facă pasul cel mare alături de femeia pe care o iubește. Nunta lui Pepe cu Yasmine Ody va avea peste 300 de invitați care să fie alături de ei în acest moment important în viața lor. Iată care este data la care Pepe se va căsători cu Yasmine Ody.

Când fac nuntă Pepe și Yasmine Ody

După două mariaje al căror finalul nu a fost unul fericit, Pepe este pregătit să ofere o nouă șansă căsătoriei și să își unească destinele cu femeia pe care o iubește de câțiva ani, Yasmine Ody. Cei doi își împart viața de aproximativ 3 ani, iar rodul iubirii lor nu a întârziat să apară, Yasmine Ody aducând pe lume un băiețel, în anul 2022.

Pepe și Yasmine Ody au ales data la care își vor uni destinele, iar fericitul eveniment va avea loc la data de 7 iunie, zi ce are o mare însemnătate pentru cei doi. Data de 7 iunie a fost aleasă pentru că este cea în care s-a născut băiatul său, Pepe Junior, ceea ce are o mare însemnătate pentru cei doi îndrăgostiți. 

Citește și: Pepe a făcut petrecerea de botez a fiului său în secret! Cum a arătat evenimentul și ce vedete au fost prezente

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Cei doi și-au dorit ca nunta lor să fie unică, astfel încât nu vor alege un eveniment în cadrul căruia cei peste 300 de invitați să stea la masă și să mănânce, ci nunta lui Pepe și Yasmine Ody promite un spectacol continuu.

Pepe a recunoscut că noul concept pe care îl realizează pentru acest eveniment este unul extrem de scump, însă nu își dorește să economisească niciun leu atunci când vine vorba de cea mai importantă zi din viața sa, potrivit ciao.ro.

Se căsătoresc religios după 3 ani de relație

Pepe s-a afișat cu Yasmine Ody după ce a divorțat de a doua sa soție, Raluca Pascu, însă cei doi se cunoșteau înainte de acest eveniment.

Yasmine Ody este make-up artist, iar aceasta l-a machiat pe artist entur unul dintre videoclipurile sale. În acea perioadă, Pepe s-a asigurat să îi mulțumească public fetei pentru ceea ce a făcut pentru el și pentru felul în care l-a făcut să arate. 

Cu toate acestea, relația celor doi a început după ce Pepe a trecut peste divorțul pe care l-a avut cu a doua sa soție.

După ce presa specula o posibilă relație cu Yasmine Ody, cei doi au decis să nu se mai ascundă și s-au sărutat de față cu toată lumea. Deși între Pepe și Yasmine Ody există o diferență de 16 ani, aceasta nu își spune cuvântul, deoarece cei doi se înțeleg de minune și după trei ani de relație, cei doi sunt hotărâți să se căsătorească și să își continue viața împreună, potrivit spynews.ro.

Cine va cânta la nunta lui Pepe cu Yasmine Ody

Nunta lui Pepe cu Yasmine Ody va fi evenimentul anului 2024, iar la data de 7 iunie, atunci când are loc acesta, peste 300 de persoane sunt invitate să petreacă alături de cei doi. Artistul a dezvăluit câteva nume celebre ce o să destindă atmosfera pe parcursul nunții sale, iar printre acestea se numără: Mandinga, Theo Rose, Johny Romano, Clejanii, Silviu Andrei, Nea Marin cu dansuri, ce se vor asigura ca fiecare invitat să rămână în picioare pe parcursul evenimentului.

 

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!